Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 7. 2020 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Quick lifting a bleforoplastika dolních víček

Stojí to za to
Průměrná cena: 65.000 Kč

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj
Hodnocení:
Quick lifting a bleforoplastika dolních víček
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Prostředí je jednoduché, ale přijemne.M Pan doktor Richter je naprosto fajn.Řekne všechno tak, jak to vidí, neslibuje nic, co by se nemuselo podařit. Je to skvělý operater a hlavně neskutečně pečlivý lékař. A samozřejmě velmi schopný a nadaný. Krev z uší mi netekla a neteče, jednak dávají špunty, a vůbec to sleduji. Nakonec, je to otázka komunikace, stačí mluvit s lidmi, a pravděpodobně dosáhnete to, co potřebují. Popisovat výsledek je ještě příliš brzo. Napíšu dodatečně. Jinak mohu jenom doporučit. Jediná výtka- pooperačni péče. Chtelo by to letak, kde všechno by bylo rozepsané po křocich. Pomohlo by to.

1

Komentář (1)

Dobrý den, zajímal by mě výsledek po více jak 3 mesicich. Předpokládám, že Vaše nadšení z průběhu operace a bezprostredne po operaci nezkazil výsledek. Jak zde čtu některé příspěvky, několik dnů po operaci to vypadá bajecne, pak v některých případech začíná do jisté míry opět působit gravitace. Samozřejmě, já osobně v tom nevidím chybu operatéra, ale individuální reakci podle stavu kůže a podkoží. Podle jejich typu. Proto mě ani nepřekvapuje vyjádření českých plastických chirurgů, kteří několik let vykonávali praxi v USA, že tam je běžné a počítá se v 10 až 20% s reoperacemi. U nás mají klienti vždy jednoznačný pozadavek, vždy naprostá spokojenost a vždy napoprvé. Dejte prosím vědět, jak jste dopadla.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Níťový lifting splnil očekávání

Paní doktorka Krajcová je velmi zkušený a erudovaný plastický chirurg, její estetické cítění samotný výsledek jen umocňuje. Je zároveň i velmi příjemná a je ochotna vždy vyjít vstříc. Níťový lifting na korekci podbradku byl efektivní oproti...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.