Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 7. 2020 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Quick lifting a bleforoplastika dolních víček

Stojí to za to
Průměrná cena: 65.000 Kč
2 adresy v Jihomoravský kraj

Hodnocení od daris:

Quick lifting a bleforoplastika dolních víček

Prostředí je jednoduché, ale přijemne.M Pan doktor Richter je naprosto fajn.Řekne všechno tak, jak to vidí, neslibuje nic, co by se nemuselo podařit. Je to skvělý operater a hlavně neskutečně pečlivý lékař. A samozřejmě velmi schopný a nadaný. Krev z uší mi netekla a neteče, jednak dávají špunty, a vůbec to sleduji. Nakonec, je to otázka komunikace, stačí mluvit s lidmi, a pravděpodobně dosáhnete to, co potřebují. Popisovat výsledek je ještě příliš brzo. Napíšu dodatečně. Jinak mohu jenom doporučit. Jediná výtka- pooperačni péče. Chtelo by to letak, kde všechno by bylo rozepsané po křocich. Pomohlo by to.

1

Komentář (1)

Dobrý den, zajímal by mě výsledek po více jak 3 mesicich. Předpokládám, že Vaše nadšení z průběhu operace a bezprostredne po operaci nezkazil výsledek. Jak zde čtu některé příspěvky, několik dnů po operaci to vypadá bajecne, pak v některých případech začíná do jisté míry opět působit gravitace. Samozřejmě, já osobně v tom nevidím chybu operatéra, ale individuální reakci podle stavu kůže a podkoží. Podle jejich typu. Proto mě ani nepřekvapuje vyjádření českých plastických chirurgů, kteří několik let vykonávali praxi v USA, že tam je běžné a počítá se v 10 až 20% s reoperacemi. U nás mají klienti vždy jednoznačný pozadavek, vždy naprostá spokojenost a vždy napoprvé. Dejte prosím vědět, jak jste dopadla.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Po zákroku jsem výrazně mladší

Jsem naprosto spokojená, včera jsem byla na zákroku. Byl úplně bezbolestný. Paní doktorka i sestřičky mě zbavily veškerého strachu. Jeden den po zákroku jsem bez otoků a jen dvě malé modřinky po injekci s anestetiky. Cítím se skvěle a vypadám...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.