Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

6. 5. 2016 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Laserová depilace v pohodě a s trvalým efektem

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Laserová depilace v pohodě a s trvalým efektem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Na laserovou depilaci jsem začala chodit na této klinice asi před 6 lety. Prvně jsem byla třikrát na laserové depilaci bikin a intimních partií. Měla jsem i několik míst v oblasti hrudníku a na obličeji, kde mi pouze sem tam rostly tmavší chloupky, které jsem si také nechala takto ošetřit. Potom jsme přidali podpaží. Po každém zákroku mi chloupky nerostly několik týdnů vůbec a velmi výrazně jich vždy ubylo. Mezitím jsem byla třikrát těhotná a kojíci, a proto jsem samozřejmě vynechávala. Touto dobou jsme se též přestěhovali do Bratislavy, kde jsem v mezičase navštívila dvakrát kosmetický salon, kde též prováděli laserovou depilaci. I když cena byla o trošku nižší, tak jsem tam nebyla spokojená s přístupem a ani s výsledkem. Chvílemi byl zákrok i bolestivý. V podstatě jsem nezaznamenala žádný výrazný pokrok. Když jsme se vrátili zpět do Prahy, tak jsem se samozřejmě dívala i po jiných klinikách blíž k místu bydliště, ale vždy mě něco odradilo. IPL nefunguje trvale a mnoho klinik nabízí tuto depilaci za podezřele nízkou cenu. Navíc typ laseru, který může obsluhovat kosmetička bez příslušného zdravotního vzdělání ve mě opravdu nevyvolává dojem důvěry. Tudíž byla moje volba naprosto jasná a začala jsem opět chodit na tuto kliniku, kde jsem byla a jsem dodnes spokojená. Pro tento zákrok používají alexandritový laser GentleLASE od firmy Candela - USA. Jelikož se jedná o opravdu profesionální typ laseru, smí s ním pracovat jen vyškolený zdravotnický personál. Možná mám vyšší práh bolesti, ale nikdy jsem nezaznamenala, že by mi byl zákrok nepříjemný, nebo bolestivý. Na všech uvedených oblastech už řeším jen opravdu malé detaily, kdy mám místy sem tam chloupek. Nyní si nově nechávám ošetřit laserovou depilací nohy. Je tedy pravda, že cena zákroku není zanedbatelná, také jsem na rodičivské dovolené a se 3 dětmi se horko těžko šetří. Nicméně se vždy dá rámcově domluvit na konečné ceně zákroku, kterou si aktuálně mohu dovolit. Velmi pozitivní je, že se platí jednotlivé pulsy, protože se takto v podstatě dá vyřešit jakýkoli jednotlivý chloupek, který mě trápí kdekoli na těle. Vlivem hormonálních změn spojených s těhotenstvím se mi místy takové bohužel i objevily. Závěrem bych jen uvedla, že zbavit se nežádoucích chloupků je neskutečný pocit volnosti, kásná hladká kůže bez zarůstajících chloupků nebo podráždění, absence žiletek v koupelně, žádný stres když jdu plavat. Prostě na to nemusím myslet. A o tom to je :-)

2

Komentáře (2)

Ahoj, kolikrát jsi tedy byla na ošetření např. podpaří, aby to zabralo dlouhodobě?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj, podpaží a ještě bikiny jdou zrovna podle mě nejlíp. Ono to šlo v podstatě hodně rychle pryč. Po čtvrtém zákroku jsem měla asi 3 roky pauzu, kdy jsem byla těhotná a potom dlouho kojila. A úplně v pohodě už jsem s obojím mohla existovat, protože dorůstalo jen pár chloupků, které skoro nejdou vidět. A samozřejmě ten zbytek už není tak finančně nákladný, protože už to se to vejde do pár desítek pulsů.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pečlivé a bezbolestné

Zákrok byl pečlivě udělán, lékařka byla příjemná, všechno vysvětlila. Měla jsem depilaci na zadní straně krku, v porovnání s klinikou v Dánsku byl tento zákrok mnohem lepší, vše lépe vysvětleno. Po depilaci jsem ještě podstoupila u paní doktorky...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.