Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 9. 2016 · Aktualizováno: 30. 8. 2023

Prsní implantáty a zvednuté dvorce

Stojí to za to
Průměrná cena: 110.850 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Prsní implantáty a zvednuté dvorce
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zdravím všechny slečny, paní, které uvažují o zvětšení prsou a ještě se nerozhodly, kam jít. Ze své nedávné zkušenosti mohu maximálně doporučit pana doktora Juraje Payera. Jak pan doktor, tak všechny sestřičky i slečny na recepci jsou maximálně vstřícní. V ordinaci jsem se vždy cítila velice dobře, nechybí zde lidský přístup. Zároveň jsou všichni velice diskrétní. Při samotném zákroku a denním pobytu na klinice máte úplné pohodlí a krásně se o Vás postarají. Cokoli potřebujete, není problém. U mne se jednalo o zvětšení prsou z 75-80 A na 75-80 C a zároveň o zvednutí dvorců (o to je cena trochu vyšší), aby byl celkový dojem výborný. A dnes jsem ráda, že jsem zákrok podstoupila kompletně, nelituji. Pan doktor vybral velikost 260ml a já si vybrala značku Mentor (kapkovitý tvar). Implantáty byly vloženy v podprsní rýze pod sval. A ještě dodám, že kromě fyzické krásy se Vám vrátí i psychická pohoda a najednou máte o jeden problém v hlavě méně :-) Martina

6

Komentářů (6)

Martino, děkuji za moc hezkou zkušenost nabitou optimismem :-), proč jste si vybrala mentor a kapkovitý tvar? Je to přirozenější, než kulatý profil?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Lucko, chtěla jsem co nejpřirozenější tvar. Bála jsem se takových těch "kulatých míčů", u kterých je na první pohled zřejmé, že se jedná o umělá prsa. Takže hned v ordinaci u první konzultace, když jsem svoje přání sdělila panu doktorovi Payerovi, tak mi nabídl kapkovité implantáty. Dostala jsem na výběr Mentor a nebo Polytech. V ordinaci jsem měla možnost si je osahat a také vyzkoušet. Mentor se mi zdály v horní části kapky plnější, přeci jen u těch kapkovitých jsem zase trochu měla obavy, aby veškerá hmota nespadla dolů a nahoře na hrudi bych měla placku :-). Obavy se ale nenaplnily a prsa jsou i v horní části plná bez viditelné hrany implantátu. Takto jednoduchá byla moje rozhodovací strategie :-) Chci ale dodat, že i u kulatých implantátů nemusí být horní hrany implantátu viditelné, jako každá žena jsem studovala fotografie před/po na internetu a viděla jsem i hezké výsledky s kulatými implantáty. Myslím ale, že hodně záleží na postavě, na šíři hrudníku, na tom jaká má žena prsa před zákrokem. Proto je důležitá konzultace s odborníkem. Já bych šla ale znovu do kapkovitých :-) M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Martino, moc děkuji za vysvětlení a nepochlubila byste se fotkou? jste to tak hezky popsala, že jsem teď zvědavá :D :D a určitě nejsem jediná
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den a na kolik to vyšlo? Díky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, celková cena byla uvedena hned u prvního příspěvku (110 850 CZK). V ceně byly prsní implantáty, podprsenka po operaci, stahující hrudní pás, úprava dvorců. M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, omlouvám se ale nevšimla jsem si ceny..Díky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.