Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 10. 2016 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Před 2 měsíci jsem byla na konzultaci a teď už mám boky bez tuku

Stojí to za to
Průměrná cena: 15.800 Kč

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj)
Hodnocení:
Před 2 měsíci jsem byla na konzultaci a teď už mám boky bez tuku
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Před 2 měsíci jsem byla na konzultaci ohledně liposukce, pan doktor si mě prohlédl a doporučil mi partie na úpravu - netlačil mě vůbec do více než bylo třeba, naopak mě uspokojil v tom, že třeba v budoucnu ale teď jen liposukce boků - tumescentní metoda. Mám pozitivní zkušenost s liposukcí břicha (taky tumescentní - je totiž šetrnější, není tolik modřin) před 10 lety z Medicomu , takže jsem neměla řešit. Ale i tak jsem o bocích uvažovala o 2-3 roky. Naštěstí vůbec netrpím na modřiny a otoky. Zákrok nebolí vůbec, ale po zákroku nastoupíly lehké otoky a pak trochu bolí vstřebávání roztoku, což trvá dlouho - ale určitě jen trochu nepříjemný pocit, nic velkého. S výsledekem je nutné počítat až tak za 2-3 měsíce a 2 měsíce jsem nosila kompresivní prádlo, aby byl výsledkem co nelepší. Vyhovovalo mi domácí prostředí Inter Clinic – a jsem ráda, že to byl pan doktor, který měl super recenze, navíc jsem natrefila na akci na liposukci, takže velká spokojenost. Teď na zimu uvažuji o víčkách a půjdu zase k němu, ještě mi řekl, že nemusím, ale sama mám pocit, že by mi to pomohlo.

5

Komentářů (5)

Kim to elastické kompresivní prádlo jste nosila normálně pod oblečením? Vejde se třeba pod upnuté džíny? Asi je to z nějakého lehčího materiálu, že?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Kim, já jsem teď viděla fakt super fotky na liposukci břicha. Začalo mě to vážně zajímat. <br />
Vím, že lipoška není o hubnutí ale tvarování, myslíš, že by jsi nám mohla ukázat fotky předpo - máš? Jak dlouho ti výsledek po liposukci břicha vydržel? <br />
<br />
2-3 měsíce nosit to kompresní prádlo musí být tedy oprus:))).
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, no fotky z břicha nemám přišla jsem o zálohu dat nicméně mám z těch boků,tak to sem přiložím dodatečně. Břicho mám dodneška ok, jenom trochu povislá kůže, ale to je tím, že moc necvičím. Byla jsem v roce 2006 a fakt se ten tuk v těch místech nevrací (teda nepřejídám se a hlídám si sladké)<br />
Je pravda, že je to hlavně o tvarování a výsledek je fakt nejlepší až tak za 3 -4 měsíce. Po tom břichu jsem se furt kontrolovala a říkala jsem si, že nic nevidím atd., ale fakt to chce čas, ten prázdný prostor po tuku musí zase přirůst a to trvá. Určitě neváhejte, Boky taky super, teď to budou tři měsíce a začíná to být moc pěkné.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Tak to budou již skoro 4 měsíce a konečně jsem udělala fotku po. Opravdu jsou ty výsledky viditelné později, ty boky jsou fakt hodně specifické, břicho kdysi dávno jsem viděla dřív. Tady jakoby ten otok plasknul déle a měla jsem pocit že to jakoby "postupovalo" dolů. Teď mám akorát trochu pocit že se mi "opticky" zvětšil zadek. Ale jinak se cítím dobře, oblast už není vůbec bolestivá ani ztuhlá, jizvy se hoji a blednou dobře. Pokud stále váháte, určitě nemusíte, teď je nejlepší doba na takové zákroky, jizvy se nepotí, otoky rychleji plasknou, stahovací prádlo není pod zimním oblečením prakticky vidět, takže na jaře to bude hodně pak ta změna k lepšímu znát :-ú přeju hodně štěstí. Fakt to stojí za to. (obecně všechny informace uvádím ke skutečnosti, že jsem byla a jsem zdravá, bez komplikací před i po).
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
ještě koment k fotkám, flek je zamazané tetování
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Liposukce vnitřních stehen a bříška

Byla jsem na tumescentní liposukci vnitřních stehen a bříška. Musím uznat, že přístup paní doktorky Kačírkové je velmi profesionální. Po zákroku jsem byla omezena snad jen na maximálně 2 dny, což u klasické liposukce trvá 14 dní. Již po týdnu...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.