Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

15. 5. 2020 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Plný, přesto přirozený dekolt po augmentaci prsou

Stojí to za to
Průměrná cena: 72.600 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Díky augmentaci jsem získala plný, přesto přirozený dekolt
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Po třech dětech a více jak třech letech kojení mi nezůstaly téměř žádná prsa. Díky svoji kamarádce jsem našla kuráž a po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodla podstoupit augmentaci. Na doporučení jsem navštívila Gia Clinic v Prostějově, kde mi úžasná paní doktorka Šilhánková a její team pomohl zvolit správnou velikost a značku implantátů Motiva Ergonomix Full profil 335ml tak, aby dekolt působil přirozeným dojmem, jak jsem si přála. Jsem naprosto nadšená z profesionálního přitom naprosto lidského, milého až přátelského přístupu paní doktorky i sestriček. Zákrok proběhl úplně bez problémů, bylo o mě skvěle postaráno. Prvních pár dnů bolesti přešlo rychle a teď už se těším výbornému výsledku a konečně si bez komplexů užívám letního oblečeni.

1

Komentář (1)

Dobrý den, máte je naprosto super. Jak dlouho jste na fotkách po zvětšení? A jak moc si prsa postupem času sedla? Užívejte!!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
zvětšení prsou implántáty MENTOR

Ráda bych touto cestou poděkovala panu MUDr. Pyerovi za skvěle odvedenou práci, byla jsem na zvětšení prsou ( použity byly implantáty 450 ml MENTOR, kulaté) a také operaci vpáčených bradavek. Pan doktor i ostatní personál jsou skvělý. Mohu...

Číst dál
Augmentaci prsou před 2 lety

Augmentaci prsou jsem podstoupila u pana doktora Kmenta pred 2 lety, vybrala jsem si lekare na doporuceni a za sebe musim rict, ze lepsiho jsem nemohla mit. MUDr. Libor Kment je absolutni profesional, perfektni pristupem, i odvedenou praci....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.