Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

11. 1. 2017 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Kolik stojí odstranění pihy

Nepřesvědčivý výsledek

Dobry den chtěl bych se zeptat kolik stoji odstranění pihy

4

Komentáře (4)

Dobrý den, u pana doktora se cena dle ceníku na portálu pohybuje od 500 do 700kc za znaménko. Nejlepší bude, když ho zkontaktujete přímo. Můžete také poslat foto, abychom měli lepší představu o velikosti a umístění? Díky a přeji bezbolestné ošetření.
Odpovědět
Dobrý den pošlete mě.prosím.kontak
Odpovědět
Dobrý den, pokud jste si vybral dr. Šormu, tady je odkaz na jeho profil http://www.plasticka-chirurgie.info/chirurgove/sorma-martin. Jinak si také můžete projít seznam lékařů v Pardubicích zde: http://www.plasticka-chirurgie.info/chirurgove/odstraneni-znamenek-koznich-vyrustku/ceska-republika/pardubice. Dejte vědět, jak pokračujete:)
Odpovědět
Diky
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
odstranění melanomu

Na začátku října jsem podstoupila operace, při níž mi byl odstraněn maligní melanom. S pigmentovou skvrnou na pravé tváři jsem se nemohla smířit, zákroky čpavkem a laserem nepomohly,skvrna rostla. Mudr Hýža mi doporučil operaci s pobytem v...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.