Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

31. 8. 2017 · Aktualizováno: 1. 8. 2023

28 let, vydařená liposukce vnějších stehen

Stojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

V nedávné době jsem u paní doktorky Kačírkové podstoupila zákrok tumescentní liposukce vnějších stehen. Již v pubertě, kdy se u mě začal projevovat rodinný rys - objemnější vnější stehna (nepoměr vůči celkové postavě, hruškovitý tvar), mě velice trápilo, že nemůžu nosit upnuté kalhoty a sukně jako moje vrstevnice a měla jsem z toho dost veliké komplexy. Přitom celý život dost sportuji a žiji zdravě, nicméně genetika je genetika. Až nyní, ve 28 letech jsem se rozhodla, že už je potřeba s tím něco udělat ;-) Na základě kladných recenzí jsem si vybrala paní doktorku Kačírkovou a byla to ta nejlepší volba! Paní doktorka je maximální profesionál, na tumescentnií liposukci se již dlouhodobě specializuje, tudíž přesně ví, co dělá, vyzařuje z ní naprostá pohoda a právě v tomto duchu probíhá i celý zakrok. Nutno podotknout, že i sestřička je velice příjemná. Zákrok je téměř bezbolestný, jen napouštění znecitlivující tekutiny se může někomu zdát trošku nepříjemné, ale spíš je cítit tlak než bolest. Ale když jsem posléze viděla ten výsledek, říkala jsem si, že i kdyby to bolelo, stálo by to rozhodně za to ;-) Dnes nosím s hrdostí upnuté sukně a chystám se ještě na liposukci vnitřních stehen a kolen. Všem můžu jen doporučit, jsem prostě nadšená a můj manžel ostatně také :-DFotky v galerii, na které jsem ještě před zákrokem koukala, zcela odpovídají. Hodně štěstí všem ;-)

1

Komentář (1)

Ahoj Jitko C., <br />
zajímalo by mě, jestli jsi po liposukci musela chodit na masáže a jak dlouho si musela nosit stahovací prádlo? Měla jsi v odsáváné oblasti cellulitidu? Jestli ano, napiš, jak vypadá tvoje kůže teď po zákroku? Možná máš í nějaké fotky, které bys mohla zveřejnit? Každopádně gratuluji, udělala jsi správné rozhodnutí!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Znovu se budu vracet k MUDr. Šormové
Bola som maximálne spokojná, aj s výsledkom operácie, aj s prístupom pani doktorky a personálu kliniky. V rámci estetických záležitostí sa aj v budúcnosti určite na pani doktorku znovu a veľmi rada obrátim.
Rozsáhlá liposukce

Nedávno jsem absolvovala na klinice liposukci několika částí těla. Musím se podělit o to, jak moc hezky se o mě personál staral před a hlavně po zákroku. Přestože byla noc, sestřičky se o mě staraly a povzbuzovaly mě. A i když mám ještě modřiny,...

Číst dál
Kvalitní práce

Byla jsem u pana primáře Záruby už na několika zákrocích, jsem s výsledky velmi spokojená. On je velmi příjemný, šikovný dá se s ním mluvit o problémech se strachem z narkozy, o výsledku OP, ev. jeho vylepšení. Doporučila jsem svým dvěma kamarádkám...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.