Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 4. 2017 · Aktualizováno: 2. 10. 2023
Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Vykousnutí rtu psem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

S paní as.MUDr. Klárou Novotnou jsem se poprvé setkala v noci, po svém příjezdu na ambulanci Kliniky plastické chirurgie FN Královské Vinohrady. Byla jsem v šoku po vykousnutí poloviny horního rtu s přesahem k nosu, (vlastním) psem. Paní doktorka provedla okamžitě operaci mého zranění. Po dokončení operace jsem se podívala do zrcadla – a nevěřila jsem vlastním očím. Rána byla tak krásně zašitá, že to považuji za skutečný zázrak. Dnes, po dvou měsících od operace, si nikdo nevšimne, že jsem utrpěla tak ošklivé zranění, kdy mi opravdu nenávratně chyběla velká část rtu. Paní doktorka mi nejen zachránila obličej, ale i díky jejímu naprosto profesionálnímu a velmi lidskému jednání jsem celou situaci (která je psychicky velmi náročná) zvládla. Paní doktorce Kláře Novotné patří můj veliký dík a obdiv. Stejně tak velmi děkuji i sestřičkám a ostatnímu personálu nemocnice. Děkuji Vám, Lenka H.

1

Komentář (1)

Ahoj Aknel, i Tobě patří obdiv. Kdy se to stalo, jak dlouho už máš od operace? Stačila jenom operace? Většinou je potřeba se o jizu nějak starat nebo ji korigovat? Dělala jsi něco? Mohla bys poslat foto detailu, jak jizvička vypadá?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.