16

MUDr. Vlastimil Víšek CSc.

(4.8) 100 % doporučuje
Ohodnotit
Bolznova 1679/3, Praha, Praha (kraj)
Zobrazit mapu
Obvykle odpoví do 7 hodin
MUDr. Vlastimil Víšek CSc.
(4.8) 100 % doporučuje

Recenze (4)

4.8
průměrné hodnocení
100 % doporučuje
Napsat recenzi
Vše odborně vysvětleno
Augmentace prsou
Požádejte: MUDr. Vlastimil Víšek CSc. o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Skutečné příběhy (4)

Rekonstrukce poprsí - výsledkem jsem nadšená
Rekonstrukce prsu

Dobrý večer, chtěla bych moc poděkovat a vychválit pana primáře doktora Vlastimila Víška z kliniky GHC Praha. Po rakovině prsou jsem se rozhodla rekonstrukci poprsí podstoupit a jsem nadšená. Je mimo...

číst dál
Liposukce stehen - neuvěřitelný výsledek
Liposukce

Chci moc poděkovat panu doktorovi Víškovi a tímto ho i doporučit. Absolvovala jsem u něho liposukci stehen a všechno proběhlo bezchybně. Konzultace plná potřebných informací, průběh operace, komfort na...

číst dál

Obrázky (16)

Požádejte: MUDr. Vlastimil Víšek CSc. o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Zodpovězené dotazy (238)

Necitlivost jazyka po narkoze
Odpověď odborníka · Včera

Vážená paní, protože se při intubaci vsouvá kanyla až do průdušnice, velmi pravděpodobně došlo k určitému útlaku špičky jazyka od této kanyly. To se může stát. Nepochybuji o tom, že se během několika dnů, nejpozději bě... číst dál

Velká mezera kvůli povislym prsům?
Odpověď odborníka · Včera

Vážená paní, mateřství posunulo Vaše poprsí do úplně jiné kategorie oproti dřívějšímu stavu. Operatér vycházel z nějakého stavu. Na konci operace se musí bradavky "dívat" lehce od sebe a lehce nahoru. V tomto případě je... číst dál

Jizvy přes celé břicho
Odpověď odborníka · 22. 11. 2021

Vážená paní, především se řiďte doporučeními urologů, kteří Vás budou operovat. Pokud by byly jizvy nepříznivé, teoreticky je možno je s větším časovým odstupem /alespoň 2 roky/ korigovat. V této chvíli jsou Vaše úvahy ... číst dál

Problém s dýcháním po rhinoplastice + foto
Odpověď odborníka · 19. 11. 2021

Vážená slečno, k Vašemu problému by se měl především vyjádřit Váš operatér. Problém, který Vás trápí, by neměl být. Na druhou stranu dobře víme, že tkáně nosu po operaci /úraze/ tzv. zrají nejméně 2 roky. Nelze však vylo... číst dál

Strup po odstranění znaménka
Odpověď odborníka · 17. 11. 2021

Vážená slečno, tzv. pilosní verrukosní naevus vychází z nejhlubších vrstev kůže, kde se nalézají jeho zárodečné buňky. Při vyšetření nepochybně bylo konstatováno, že není nejmenší riziko zhoubného zvrhnutí. Pan Dr. /pra... číst dál

Atb před augmentací prsou
Odpověď odborníka · 15. 11. 2021

Vážená slečno, Vaše současné onemocnění nepochybně negativně ovlivní výsledek předoperačního vyšetření. Pokud bych vás měl operovat, doporučil bych Vám alespoň o 1 měsíc operaci odložit. To odložení je pro Vaši bezpečno... číst dál

Požádejte: MUDr. Vlastimil Víšek CSc. o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!
MUDr. Vlastimil Víšek CSc.
(4.8) 4 recenze
- Ohodnotit