Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 5. 2017 · Aktualizováno: 22. 9. 2023

40 let, idelace povislých prsou

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
40 let, idelace povislých prsou
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

V lednu jsem u pana doktora Hýži podstoupila modelaci povislých prsou. Zároveň s tím mi pan doktor upravil velikost prsou. Od mládí jsem měla viditelně jedno prso větší a pan doktor mi při modelaci povislých prsou upravil i velikost a zmenšil mi příliš velké dvorce. Konzultace u něj byla velmi příjemná. Vše mi podrobně vysvětlil, ukázal mi fotky předchozích zákroků, upozornil mě na všechna rizika a vyšel mi vstříct i s termínem a časem operace. Klinika je velmi příjemná a personál milý a vstřícný. Před operací volali, ptali se na zdravotní stav a případnou změnu termínu a týden před operací opět volali a domluvili jsme se na podrobnostech. Celá operace trvala asi tak 3 hodiny. Šla jsem jako první a protože bydlím mimo Brno mohl si mě manžel ježte ten den v 8 hodin večer odvézt. Hned za týden jsem byla na kontrole. Pak za 14 dní, měsíc a po m6 měsících mě čeká poslední kontrola. S výsledkem jsem nesmírně spokojená. Jizvy mi krásně vybledly a nikdo by nic nepoznal. Prsa mám pozvednutá a připadám si jako 18 před prvním porodem. I manželovi se výsledek velmi líbí. Pokud bych měla doporučit nějakou kliniku a lékaře tak jedině MUDr. Petra Hyžu. Než jsem našla jeho obešla jsem v Brně víc klinik a jejich přístup a cena se mi příliš nezamlouvaly. Zpoplatněné tak 10 minutové konzultace a neosobní přístup. To se mi u pana doktora Hyži nestalo. Děkuji jemu a personálu kliniky za skvělou práci a milý přístup.

3

Komentáře (3)

Fido o kolik jsi měla asymetrická prsa?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Pravé jsem měla o celou jednu velikost větší. Takže koupě podprsenek byla noční můra. Vpravo to bylo super a vlevo velké nebo vlevo super a vpravo to vylézalo ven. Nakonec jsem volila takové ty pružné sportovní bez košíčků a kostic, ale na léto a pod plesové šaty se to moc nehodilo.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Fido, nevložila byste prosím fotky? Teď už máte asi prsa krásně zahojená, že? Jste už rok po operaci?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.