Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

23. 8. 2017 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Operaci uší ve Vinohradské nemocnici

Stojí to za to

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...
Hodnocení:
Operaci uší ve Vinohradské nemocnici
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

S 10ti letou dcerou jsem byla na operaci uší ve Vinohradské nemocnici. Mudr. Chorvát byl velmi komunikativní, vstřícny a přátelský. Před operací nám podrobně vysvětlil jak zákrok provede, uklidnil i mně : ), dcera neměla žádne komplikace, myslím že zákrok proběhl bezchybně, všichni jsme s výsledným tvarem a polohou uší moc spokojeni. Andrea P.

4

Komentáře (4)

Dobrý den, Andreo, to je skvělé, že to takhle proběhlo. Jak celou operaci vnímala dcerka? Píšete, že to proběhlo bez komplikací. Jak dlouho se to hojilo? 
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, též nastupuju s naší 9ti letou dcerkou do Vinohradské nemocnice na operaci uší. Můžu se zeptat jak dlouho se to hojilo? A také zda jste byla s dcerkou hospitalizovana také jako doprovod? Pokud ano jak to tam probíhá,pokoje a tak? Mockrát děkuji za odpověd . :) Oli K.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, byla mi slíbená hospitalizace s dcerou, ale právě malovali, takže pro mně neměli lůžko. Tato informace byla pro nás obě šok, nepočítali jsme s tím, dost nás to psychicky rozhodilo. Takže první noc tam spala bez mámy, ale mohla jsem s ní večer být až do té doby než usne a ráno jsem mohla přijít už asi v pul 7. Druhou noc jsem tam už spala, platila jsem asi 350 kč cca za postel, ale neměli pro mně polštář a ani ručník, prý nejsem v hotelu... Operace celkovo je dost náročná i když všechno proběhlo bez komplikací, ale dítě celou noc nespalo, měla bolesti, asi 3 dny brala analgetika každé 3 hod, bylo to pro ni náročné, není to ůplně jednoduchý zákrok. Operace proběhla v srpnu, v největším horku, do teď nosí čelenku, uší ji bolí, jsou citlivé, musí dávat pozor, ale vypadají náádherně, jizvy nejsou vůbec vidět. Jsem hrozně ráda že jsme tu operaci absolvovali, ale po druhé bych to už nedala, je po operaci asi 3 měsíc pořád se nemůže dotkout uší, při umývaní vlasů musím být opatrná, při oblékaní taky, tyhle věci znějí banálně, ale z té operace jsem byla poměrně vyřízená, asi jsem přecitlivělá máma. Všechno je ve výsledku krásne, ale plastickou operaci asi nebudu nikomu doporučovat..: )
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý večer, děkuji za odpověď,operaci již máme za sebou, proběhla včera, po operaci šílené bolesti...v noci nemohla spát, dnes už se to dá snést , také dostává každé 3h léky na bolest... Již jsme doma, teď se jí u ucha na obvaze objevilo trochu krve, tak snad to bude v pořádku....první dny asi budou nejhorší, hlavně to spaní na zádech , budu ji muset chodit v noci kontrolovat.... Už aby bylo to nejhorší za námi...:-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Operace mi změnila život

K operaci odstátých ušních boltců jsem se rozhodoval několik let. Paní doktorka odvedla naprosto profesionální práci. Během operace ani po operaci nenastaly žádné komplikace. S výsledkem jsem velmi spokojen a cítím se teď mnohem lépe. Svého...

Číst dál
Odstáté špičky uší

Pan doktor je absolutní jednička, skutečný odborník,navíc od zákroků spíše odrazuje.:-) Měla jsem odstáté špičky uší a celoživotní sen mít uši pěkně u hlavy, pan doktor přesně splnil moji představu, atmosféra u operace v místním umrtvení byla...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.