Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 9. 2017 · Aktualizováno: 31. 8. 2023

Rekonstrukce ušního lalůčku (MUDr. Rashed)

Stojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Je to necelé dva měsíce, kdy jsem šla k panu doktorovi na rekonstrukci ušního lalůčku. A jsem velmi spokojená. V létě se mi o náušnici roztrhlo ucho, nevěděla jsem si rady, protože lalůček zůstal na dvě části, které již nesrůstaly. Navštívila jsem kliniku plastické chirurgie v Královských Vinohradech a objednala se na šití k panu doktoru. Zpočátku jsem měla obavy, ale pan doktor mi vše vysvětlil. Samotný zákrok proběhl bezbolestně a rychle v lokální anestezii. Ani po zákroku jsem neměla žádné bolesti. Pan doktor je opravdu velice pečlivý, precizní a pacienta neodbyde. Věnuje maximum času a úsilí tomu, aby byl pacient spokojený. Mohu jen doporučit! Přikládám fotografii 5 týdnů po zákroku, ucho se hezky hojí. Fotografii před zákrokem bohužel nemám.Gabriela B.

1

Komentář (1)

Gabrielo, super výsledek! Bude možné ucho znovu píchnout, až se vše zahojí?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Plastika uší - parádní výsledek
Jsem cca dva měsíce po zákroku a výsledek je parádní, konečně mám uši přišité, jak jsem si vždycky přála. Tímto chci panu doktorovi poděkovat za ultrarychlé objednání a že se stihlo zoperovat ještě před prázdninami. Velká spokojenost!

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.