Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 11. 2014 · Aktualizováno: 21. 9. 2023

Modelace rtů u MUDr. Husté - výsledek perfektní

Stojí to za to
Průměrná cena: 6.000 Kč

O lékaři

Frýdlant nad Ostravicí
Hodnocení:
Modelace rtů u MUDr. Husté - výsledek perfektní
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Před týdnem jsem byla u paní doktorky na oživení kontury rtů. Tento zákrok jsem dlouho zvažovala, protože jsem se bála, že pak budu vypadat jako kačer. Od svých kamarádek, které již estetické zákroky absolvovaly, jsem dostala reference, že MUDr. Hustá pracuje s velkým citem a razí zásadu, že méně je někdy více. Jsem opravdu šťastná, že jsem se rozhodla pro paní doktorku, výsledek je perfektní, přesně ´tak akorát´ :-)

2

Komentáře (2)

Dobrý den, děkuji za zkušenost. Můžu se zeptat, jak zákrok probíhal? Kolik ml a kterou výplň Vám paní doktorka aplikovala? Po aplikaci bývají rty trochu opuchlé, kdy Vám opuch zmizel? Mohla byste nahrát fotku před a po, pokud máte? Děkuji za info :) Jana
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Paní doktorka mi aplikovala speciální výplň na rty Volbella, dostala jsem letáček. Nevím, kolik přesně, ale myslím, že necelý 1 ml. Po aplikaci jsem seděla půl hodiny v čekárně a rty jsem chladila ice packy, které mi měnila sestra. Po zbytek večera jsem špatně artikulovala, ale paní doktorka říkala, že to je normální, protože součástí této výplně je znecitlivující látka, která toto způsobuje. Rty byly v den aplikace večer trochu oteklé a následující den poněkud ´tvrdší´, než jsem zvyklá, ale teď už je to úplně super.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Úprava rtů

Už při vstupu na kliniku jsem byla nadšená. Jak prostředím, kde klinika sídlí, tak především přátelským přístupem personálu. Podstoupila jsem pár estetických zákroků a nemohu si vynachválit profesionální a osobité chování po celou dobu na klinice....

Číst dál
Perfektní práce MUDr. Třískové
s Paní doktorkou Třískovou jsem měla tu čest vícekrát a pokaždé naprosto vstřícná, milá a naprosto profesionální péče. Její práce je ta nejlepší v oboru se kterou jsem se kdy setkala. Doporučuju na 110 procent.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.