Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

15. 1. 2021 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Reoperace abdominoplastiky s břišní kýlou

Stojí to za to

O lékaři

2 adresy v Praha (kraj)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Touto cestou bych chtěla mnohokrát poděkovat panu profesorovi Mudr. A. Sukopovi za krásně provedenou reoperaci abdominoplastiky s břišní kýlou provedenou v září 2020 ve FNKV. Operace byla složitá, pan profesor je profesionál a odvedl perfektní práci. Vše se svým týmem zvládl naprosto dokonale. Navíc je příjemný, sympatický a k pacientům má osobní přístup, což ocení každý pacient. Ještě jednou moc děkuji za nejlepší péči a krásné bříško i ve 44 letech a po 4 porodech :-).

2

Komentáře (2)

Dobrý den Zuzko,
jak dlouho trvalo než se vše zahojilo a mohla jste se vrátit k normálnímu dennímu životu? Jak jste pečovala o jizvu? Děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,
jizvu jsem promaza'vala několikrát denně a stále promaza'va'm klasickou Indulonou a později jsem přidávala tlakovou masáž. Celková rekonvalescence byla tentokrát lepší a jelikož se jednalo o reoperaci, věděla jsem, co mne přibližně čeká, na co dávat pozor, čemu se vyhnout a hlavně pan profesor mi vše pečlivě vysvětlil. Do práce jsem se vrátila po šesti týdnech, pás jsem nosila nonstop 2 měsíce, 3. měsíc jsem ho zacala postupně odkládat. Spala jsem cca 2 měsíce pouze na zádech s podloženými nohami, cca 4-6 týdnů jsem se snažila nesedět. Na procházky jsem začala chodit za pár týdnů po operaci. Díky manžela, který byl v době po mé operaci na home office jsme zvládli se postarat bez problémů o naše 4 děti.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.