Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1. 2. 2018 · Aktualizováno: 21. 9. 2023

Zbavila jsem se akné natrvalo

Stojí to za to
Průměrná cena: 16.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Zbavila jsem se akné natrvalo
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Samotnou léčbu laserem jsem podstoupila 4x a stála mě 12 000 Kč. Dále jsem 2x podstoupila jinou léčbu, která mě dohromady stála 3 000 Kč, nakonec jsem si koupila ošetřující krém ze 1 000 Kč. Lékařka mi doporučovala ještě Duac gel, ten už nevím, kolik stál. A všechny ty peníze za to stály. Akné mě trápilo asi 6 let a nic dlouhodobě nezabralo. Teď mám pleť krásně čistou bez jakéhokoliv pupínku. Rozhodně doporučuji!

2

Komentáře (2)

Martino, děkuju za Vaše povzbuzující hodnocení. Akné trápí strašně moc lidí a je super číst, že něco opravdu zabralo. Nyní už tedy máte takovou udržovací léčbu, je to tak?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ano:)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Konečně můžu ven bez make-upu

S kůrou Acleara, kterou jsem podstoupila na Klinice Brandeis, jsem opravdu velmi spokojena. Jednalo se 4 ošetření. S akné se potýkám už od puberty, několikrát sem i zkoušela různé léčebné kůry, ale stejně i poté se mi pak postupně akné vracelo.

Aclearu...

Číst dál
22 let, boj proti akné

Jsem spokojený,všichni lékáři a zdravotní sestry byli ke mně milí,solidní,vstřícný.Navštěvuji kliniku Esthe častěji a zatím jsem nenarazil na potíže.Jsem rád,že jsem tuto kliniku našel,protože mi opravdu pomohla s akné a s celkovou léčbou pletí.Kliniku...

Číst dál
Laserový zákrok smoothbeam

V klinice Esthe jsem podstoupila několik laserových zákorků (smoothbeam a V-beam) a jsem velmi spokojená. Výsledky jsou znát a přístup paní lékařky Rakové je úžasný. Ráda bych vyzdvihla i to, jak funguje komunikace mezi sestřičkami, recepcí...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.