Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

10. 5. 2019 · Aktualizováno: 23. 9. 2023

Laserová léčba akné v Olomouci

Stojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Úžasná paní doktorka. Kombinací laseru,chemického peelingu a medikace mi vyléčila akné na tvářích. Všichni ostatní dermatologové mě vždycky jen dopovali hormonální antikoncepcí a nebezpečnými deriváty vitamínů A a výsledek žádný. Až díky paní doktorce Jansové a diodovemu laseru už mám tváře úplně bez akné. Moc ji děkuji a všem co se trápí s neustupujicim akné ji vřele doporučuji.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Už nikdy jinam

U pani doktorky Neradové jsem byla již vícekrát. Je to velmi vstřícná a milá lékařka, která mi pomohla s dlouholetým problémem s akné. S výsledkem jsem velmi spokojená. Do budoucna uvažuji ještě o výplních a jestli někam půjdu, tak už jedině...

Číst dál
Léčba akné v Prostějově
Již od počáteční konzultace jsem byla velice mile překvapena profesionalitou a osobním přístupem paní primářky Kostrhunové. S postupem léčby i jejími výsledky jsem nadmíru spokojená a mohu jen doporučit.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.