Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1. 2. 2018 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Odstranění břišního převisu (po zhubnutí)

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Odstranění břišního převisu (po zhubnutí)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Maximální spokojenost,operace v 5/2017 ve FN Brno,vstřícný přístup veškerého personálu,velice se mi po operaci ulevilo v 67 letech - doporučuji případné zdr. potíže konzultovat u p.primáře Černocha.Vzhledem k velké spokojenosti a důvěře k MUDr. Černochovi,podstoupím ještě amb.liposukci hýždí,jako samoplátce a těším se na další zlepšení svého fyz. stavu. Nyní pravidelně jezdím na kole,či chodím delší svižnější vycházky. Zvedlo se mi i sebevědomí.Cítím se mnohem lépe.

13

Komentářů (13)

Dobrý den.<br />
To je úžasný!!!! Moc vám fandím !!!! Blanka K.??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dnes je 11.dubna2018,jak píši níže měla jsem před sebou ještě v plánu liposukci hýždí a vnitř. stešhen po zhubnutí.Liposukci hýždí jsem absolvovala zač. 2/18- tím došlo k úplnému vyhlazení boků-následně po odstranění břiš. převisu viz. níže,zač. 4/18 jsem absolvovala další liposukci a to vnitř. stehen,oba zákroky v LA opět u pana prim.MUDr Černocha z FN Brno (na chir.v H.Brodě-kam pan prim. dojíždí).Nyní čekám na dohojení po lip. stehen a následně mi bude na vnitř. stehnech operat. odstraněna přebytečná kůže po zhub. a LIPO.Věřím, že i poslední oček. zákrok dopadne OK.Již nyní se cítím dobře a po popsaných zákrocích si ve svých téměř 68letech chci užívat znovu nabytého těla,a dál budu post. i v hubnutí pokračovat. Veliký úbytek váhy -zprvu vlastním přičiněním (omezení v jídle a zvýš. pohybu) a následně odstraněním největších přebytků kůže... se cítím ve vlastním těle o cca 10-15let lépe, i psychická spokojenost není nezanedbatelná. Dál jezdím na kole,chodím s hůlkami,dobře se mi pracuje na zahrádce, jsem plná elánu. DOPORUČUJI navštívit pana prim. Černocha, je skvělý,empatický,předem mne vždy informoval o postupu zákroku a plně zodpověděl mé dotazy.Jsem spokojena!Na přil. fotografii jsem letos v lednu s manželem-zde vidíte mne ještě před korekcí vnitř. stehen,na foto je vidět veice objemná hlavně hor. část vnitř. stehen-nyní mám zde po LIPO ,hodně se pohybuji a dokonce se nemusím MOC přemlouvat....
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý večer.<br />
Prosím mohla by jste mě říct kolik stála Lipos.stehen?? Díky za odpověď ! <br />
A přeji ať se vám daří a užívejte si to!!!!! S pozdravem Blanka K
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
V únoru jsem měla LIPO hýždí (doladění stavu na bocích po loň.oper. odstranšní převisu břicha) poplatek 12tis. a stečhna 6.4.také LIPO 12 tis. Jinak dle kokrétního případu a dle ceníků od 13-20tis.Cenu konkrétního případu se dozvíte na konzultaci předem u lékaře. Věra. Fotky holého těla nedisponuji-před a po. Ujišťuji vás, že ce cítím v rámci možností (téměř 68r...) velice OK, jsem pohyblivější i psych. vyrovnanější...nu OK a přikládám svoje foto 14 dní po LIPO stehen, ve stah. zdr. oblečku na výletě v Pardubicích,přo kontrole stehen po 14 dnech OK-jen dohojit!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Věro, moc vám to sluší - je jasné, že máte být proč spokojená:). Děkuji za sdílení vaší zkušenosti s námi
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Michaelo,děkuji za pochvalu,škoda že nemám v PC ještě foto před zhubnutím,jinak bych jej pro srovnání zveřejnila, to by čekatelky na odstr. břiš. převisu...daleko víc motivovalo.Je třeba brát v úvahu téměř 30kg minus před fotofo PO všem (zhubnutí,oper,liposukce).Jen připíši, že ještě loni v únoru jsem zahájila svoje vylepšení oper. horních víček,toto na oč. odd. v nem. H.Brod,které se také povedlo,celá prac. léta jsem byla účetní ekonom,takže čísílka,PC....tak je nejen lepší vzhled, ale vidím pohodlně do všech stran...přikládám foto obličeje-viz. víčka po oper.Jinak berte v úvahu i můj věk necelých 68r.Dneska jsem 20 dní po lip. vnitř. stehen,cítím se i ve stah. oblečku fajn-lépe.Příští týden začnu znovu jezdit na kole. Nyní pracuji na zahrádce,i zde mi je OK:Věra
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,tak to je něco úžasného ve Vašem věku , já se toho bojím,budu mít letos 61 let a i když mě můj břišní převis psychicky deptá , na abdo si netroufnu,vloni jsem byla pouze odstranit mat.znaménko a špatně se mi to hojilo,jizva se rozjela , nesrůstalo to,proto se bojím.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Je to vše na nás a v nás, já tu obezitu si nechala bohužel vylézt do velmi vys. hodnot.Celý život jsem se starala o nemocné v rodině (mj. syn je od raného věku ps. ZTP), pohybovala jsem se přiměřeně, k tomu sedavé zaměstnání,od mládí jsem byla oplácanější, pak 3 porody,stresy.. V současné době, kdy už nemohu osobně svým blízkým pomoci- jen vlastními silami- jsem začala konečně myslet víc i na sebe. Od 45r. léčila jsem se s vys. tlakem,varixy ve 62letech se,přidala sezanedbaná ŠŽ a diabet.II.To byl moment, kdy jsem se do sebe pustila SAMA!Začala jsem poctivě dodržovat diabet. jídelníček,více se hýbu..2roky jsem si držela úbytek přes 22kg,stala se docela ukáz. pacientem,pak následovalo moje rozhodnutí k pokusu o odstr. přiš. převisu-kůže visela hodně a tlačila i na varixy na stehnech. Po zhojení jsem začala jezdit na novém elkole po naší kopcovité Vysočině- jen se nevozím- poctivě i šlapu, mám trasy od 15-30km/den najednou.Celkem drobnějších zákroků mám za sebou poslední roky více-měla jsem zatím asi i štěstí, vše se mi OK zhojilo (např.plastika hor. víček, několik znamének, sklokeramické zubní korunky...)Nejsem vševědoucí, rozhodla jsem se SAMA i přes obavy v rodiny. Doporučuji hlavně konzultaci i lékařů odborníku na danou problematiku. Jsem MOC spokojená- více vitální (neužívám již 1/2r. léky na vys. tlak-pomohlo zhubnutí..)Jsem MAX. spokojená.Stejně jako se rozhodnoutí hubnout a vydržet u získané váhy, tak i rozhodnout se pro příp. chir. zákrok je dle mne v naší hlavě. Přeji vám, všem -rozhodněte se správně!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Moc děkuji za povzbuzení , za mlada jsem měla operací víc než dost , žlučník,prso,ženské problémy,ruce,páteř a vždy to bylo ok, až nyní,nikdy jsem nevážila víc než 60kg i po 3 dětech,ale po operaci žlučníku a páteře,když nemám ten pohyb jsem nabrala na 80 kg a ten převis je hrozný.Rodina mě zrazuje ,ale já pořád přemýšlím.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Jste zřejmě výrazně mladší,a ne silně obézní,jak jsem byla já. Jsem ráda, že můj přípěh vás povzbudil. Každý oper. zákrok je i trochu rizikem.Pokud bych mohla doporučit,pokud se odhodláte k zákroku objednejte se na konzultaci k lékaři,kde získáte informace o vhodnosti zákroku...Já měla po úvodní konzultaci u prim. MUDr. Černocha u sebe jasno, ale v mém případě, silná obezita, věk, užívané léky před samotnou operací jsem absolvovala řadu předoper. vyš., včet. konzultace s anesteziologem FN Brno. Tzv. sítem výsledků všech vyšetření jsem prošla a operace mohla proběhnout. Žádné pooper. potíže se u mne naštěstí nevyskytly. Jsem moc SPOKOJENÁ.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,letos budu mít 61 , takže o moc mladší nejsem a i když nejsem silně obézní,obézní prostě jsem , u mě to hodně dělá ten převis a veliká prsa,navíc nejsem taky zdravá,štítná žláza,vysoký kr.tlak,špatný žaludek.Pokud se rozhodnu,určitě půjdu na konzultaci k nějakému odborníkovi,moc ještě jednou děkuji,mějte pěkný den. Jana
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,já mám letos 60 a v loni jsem byla na lipoabdomině<br />
!!!! NELITUJI TOHO!!!! Věřím že si to ještě hodně užijí!!!!!<br />
A věřím,že i vy budete spokojená , když do toho půjdete ?.Já jsem se rozhodoval 3roky a lituji,že tak dlouho.<br />
S pozdravem Blanka K.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,<br />
děkuji za odpověď! <br />
S pozdravem Blanka K.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Po porodu dvojčat velké břicho s převisem
PO 2 porodech ( oba sekcí ), druhý porod dvojčat mi zůstalo veliké břicho s převisem. Po konzultaci s doktorem mi byl zjištěn i rozestup břišních svalů přibližně 10 cm. Mé očekávání je takové, že nebudu konečně vypadat jako v 8 měsíci :)
Abdominoplastika - pan doktor Hošek

Pan doktor Hošek je opravdový božan a sympaťák se zlatýma rukama. Bříško úžasné... :) Celkově jsem byla v Sanusu velmi spokojena, milý přístup ošetřujícího personálu, na sále neskutečně hodní, po operaci perfektní péče, později kafíčko a zákusek...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.