Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

7. 2. 2018 · Aktualizováno: 6. 9. 2023

Aplikace vlastní plazmy a kyseliny hyaluronové - poděkování

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Aplikace vlastní plazmy a kyseliny hyaluronové - poděkování
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Aplikace vlastní plazmy, výplně kyselinou hyaluronovou pod oči a do koutku úst  Ráda bych alespoň touto cestou velmi poděkovala, paní doktorce Kavkové, za nadstandartní zážitek a její úžasný přístup. Je to neobyčejný člověk, který dává do své práce srdce a je cítit její nadšení se kterým ošetření provádí. Kdy v podstatě tvoří Vaše nové vizuální “Já”, ale vnímá Vás u toho jako celek, kým jste a podpoří velmi přirozeným způsobem to co je na Vás možné podtrhnout. Trochu jsem se zákroků obávala, ale kromě skvělěho výsledku jsem si odnesla mnohem vic. Mnoho cenných rad a obohacující pohled na život. S tímto přístupem jsem se v této oblasti doposud nesetkala a ze srdce děkuji za vše co mi za těch pár hodin na její klinice vnesla do života. Jana K.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Ani muž nemusí mít vrásky

Nedávno jsem navštívil paní doktorku Vojtíškovou ohledně vyplnění nosoretních vrásek.Přiznám se, že jako chlap jsem se před mou vůbec první návštěvou estetické ordinace styděl.Musím říct, že zbytečně, protože paní doktorka je velmi milá a "lidová...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.