Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 8. 2019 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Rekonstrukce prsu 3 roky po rakovině - opět nádherná prsa

Stojí to za to
Průměrná cena: 22.500 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Rekonstrukce prsu 3 roky po rakovině - opět nádherná prsa
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Přišla jsem díky rakovině ablací o levý prs. O 3 roky později jsem podstoupila rekonstrukci prsu tzv. tramem - přenosem laloku z břicha. Rok potom jsem absolvovala zmenšení pravého prsu a vytvoření bradavky na levém, aby oba prsy vypadaly stejně. Obě operace provedl přednosta kliniky prof. MUDr. Andrej Sukop, Ph.D. a byla jsem s nimi velice spokojená. Výsledek je nádherný, má nová prsa se mi moc líbí a cítím se skvěle. Profesor Sukop je vynikající profesionál a velice srdečný a pozitivní člověk. Absolutně jsem mu věřila a i to určitě přispělo k výbornému výsledku. Ale není to jen on, jehož schopnosti a přístup zajistily mou celkovou spokojenost se zákroky na plastické chirurgii FNKV, ale celý tým sester a doktorů. Pokud se tedy rozhodujete o podobné operaci, nebojte se a jděte do toho s plastickou chirurgií FNKV. Bolí to, ale stojí to za to !!!

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Plastika prsu

jsem již 4 roky po oboustrané odstraněni prsu s naslednou rekonstrukci z břišniho laloku.BRCA 1 GENETIKA. díky lékařům z fn ostravy poruby,ktři mě předali do skvěle peče lékaři a sestřičkám v brně a taky,že to vše dopadlo velmi dobře.již jsem...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.