Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 3. 2018 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Odstáté špičky uší

Stojí to za to
Průměrná cena: 14.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Odstáté špičky uší
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pan doktor je absolutní jednička, skutečný odborník,navíc od zákroků spíše odrazuje.:-) Měla jsem odstáté špičky uší a celoživotní sen mít uši pěkně u hlavy, pan doktor přesně splnil moji představu, atmosféra u operace v místním umrtvení byla veselá, člověk zapomněl, co se to na hlavě vlastně děje.:-) Jakýkoli další zákrok jen u Mudr. Trupara. Celá klinika a zaměstnanci jsou špičkoví a patří ji můj velký dík.:-)

1

Komentář (1)

Zdravím a blahopřeji k úspěšnému zákroku. A trochu vám závidím tu pohodu u operace. S MUDr. Vraspírovou z Ústí nad Labem máme opačné zkušenosti. Na MUDR. Trupara jsem slyšela více chvály, takže všem doporučuji, aby vážili cestu do Brna. Mějte se hezky!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Otoplastika v dospělosti

O plastice uší (korekci odstálých ušních boltců) jsem snila už od dětství. Je pravda, že se mi nikdo nikdy nesmál, že mám velké uši a jsem ,,ušatá", ale bylo to ve mně. Pamatuji si, že jako dítě jsem se styděla dělat si různé účesy, samozřejmě...

Číst dál
Operace mi změnila život

K operaci odstátých ušních boltců jsem se rozhodoval několik let. Paní doktorka odvedla naprosto profesionální práci. Během operace ani po operaci nenastaly žádné komplikace. S výsledkem jsem velmi spokojen a cítím se teď mnohem lépe. Svého...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.