Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1. 7. 2020 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Na prsa se chodi k Payerovi

Stojí to za to
Průměrná cena: 92.500 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Na prsa se chodi k Payerovi
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Musim pochvalit praci pana doktora Payera. Nez jsem k nemu zasla na konzultaci, sledovala jsem jeho praci pres rok na instagramu, jeste, kdyz pracoval v Premier clinic. Hrozne se mi libilo, ze nedela neprirozena prsa, vzdycky byla akorat k postave a kolikrat me nenapadlo, ze nejsou "vlastni". Kdyz jsem se rozhodla, ze k nemu pujdu na konzultaci, porad jsem se nejak nemohla rozhoupat, abych mu zavolala. A pak jsem v cervenci na dovolene videla video, ze se stehuje do Waltrovky a to bylo to znameni, proc se mu ozvat. Na Waltrovce totiz pracuji. Byla jsem v kontaktu s jeho manzelkou, domluvily jsme si termin konzultace a rovnou i termin operace.Z konzultace jsme s manzelem oba odchazeli nadseni, pan doktor nam zodpovedel vsechny nase otazky, dal nam osahat implantaty, poradil s velikosti a jistil, ze moje prsa nejaou tak hrozna, jak jsem si do te doby o nich myslela. Nez jsem otehotnela, mela jsem tak 75-B, behem tehotenstvi jsem se dostala o na velikost 80E, takze si dovedete predstavit, kde asi tak moje prsa skoncila - jak rikal muj maly syn "maminko, mas prsa u pupiku". Na operaci jsem byla v zari 2019, mam modelaci s augmentaci, 310 ml, ergonomix round, pod sval. Uz po par dnech, co me prestala bolet zada, ta me bolela nejvice, prsa jsem skoro necitila, a mohla jsem se obcas podivat do zrcadla, jak vypadaji, prislo mi, ze jsou celou dobu moje. Naprosto necitim, ze bych mela implantat v tele. Kdyz stojim, prsa jsou krasne prirozena, kdyz si lehnu, "roztecou" se do stran. I moje male deti tvrdi, ze prsa ted jsou mnohem hezci a obcas je pristihnu, jak mi na ne koukaji. A i ja se citim mnohem lepe. Moc chci panu doktorovi podekovat za to, jak svou praci dela. Dela ji dobre, s laskou a nasazením!

3

Komentáře (3)

Dobrý den🍀....jedním dechem jsem si přečetla váš komentář....❣️ Můj termín zákroku se blíží a je to asi samozřejmé, vzrůstá i nervozita. Pana doktora jsem dostala doporučeného z mamocentra na Waltrovce👍🏽....a věřím, že patří k nejlepším. Přesto jsem se chtěla zeptat, jestli před samotným zákrokem probíhá osobní konzultace a upřesnění .....přece jenom konzultace byla už před delší dobou. Děkuji moc za odpověď a moc užívejte ✊🏽.....🍀.....
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Aneli,
jak se Vám daří?? Už jste po zákroku? Nechtěla byste nám sdělit jak to šlo? Jakou značku a velikost implantátu jste si zvolila a jak moc jste spokojená?
👉 https://www.estheticon.cz/create-review
Budu se těšit.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Jani, krásně popsaný příběh. Není to poprvé co čtu, že na prsa se chodí k Payerovi 😊 Jak dlouho u Vás trvalo než si prsa sedla a změkla? Nechtěla byste přidat fotku? Moc děkuji za doplnění a přeji hezký den
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.