Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

7. 9. 2018 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Úprava úzkého horního rtu

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Úprava úzkého horního rtu
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Mudr. Tarek Rashed je jednička! Nelíbil se mi můj horní ret, byl úzký a měla jsem hroznou mezeru mezi nosem a rtem, prostě takové celé povislé. A jakmile se Vám to dostane do hlavy, je to konec, musela jsem s tím něco dělat. Zjišťovala jsem různé možnosti a objevila možnost trvalého zvětšení pomocí řezu pod nosem a vytáhnutí rtu nahoru. Pro mě úplně super. Chtěla jsem přirozenost. Moje kamarádka mi doporučila pana doktora Rasheda, u kterého byla na šití ošklivé rány v obličeji (nemá žádnou jizvu vidět). Prý je na tohle machr a má velmi dobré reference. Objednala jsem se na konzultaci. Je moc fajn, vše mi vysvětlil a objednal za měsíc a půl na provedení. Bála jsem se, ale doktor je prostě úžasný a vy víte, že jste v dobrých rukou. Za 40 min. bylo hotovo. Už přes ten obvaz okolo nosu víte, že to bude super, horní ret mi konečně netlačil na spodní. Jezdila jsem 2x v týdnu na převaz, doktor je děsně pečlivý. Kdyby cokoliv, měla jsem mu volat, takovou péči jsem ještě nezažila. Po 10 dnech mi vyndal stehy, měla jsem jich požehnaně, ale prý je to schválně, aby byla jizva co nejméně viditelná. Teď jsem skoro měsíc po zákroku a něco úžasného!! Vypadá to přirozeně, zároveň změna jako blázen. Přesně takhle jsem si to představovala. Jsem moc spokojená. A mohu doporučit všem, kdo váhá. Doktor Rashed je úžasný, precizní a jeden z nejlepších. Recenze nelžou, je to třída. Pokud zase něco vymyslím, tak půjdu jedině k němu. Když jsem šla na konzultaci, v čekárně bylo narváno a jedna paní říká druhé, no nedivte se, dnes ordinuje Rashed, k tomu chce každý... A tak to přesně je a už to chápu ❤️ Přikládám fotky před a po.

6

Komentářů (6)

Ještě fotka se stehy. Jinak po měsíci už není pod nosem prakticky nic vidět!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den , moc krasna prace .Mohu vedet cenu ? Dekuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, vypadá to skvěle! Mohu se zeptat na cenu? Předpokládám, že to bylo v lokálce, pamatujete si, jak probíhala operace? Díky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, děkuji. Cena byla 13.500,-, na to, že to je už napořád, tak super. Ano, bylo to v lokální anestezii (injekce na umrtvení). Jak to probíhalo nevím, měla jsem zakrytý obličej, ale asi dobře, trvalo to chvilku ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
nádhera,fakt šikulka
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
ahoj..chtěla bych na tento zákrok taky. Prosím moc o jakékoliv informace. Hlavně jak brzo mohu mezi lidi do práce, jestli nejsou opary, modřiny, velké otoky.Předpokládám že horní ret se malinko povytáhne- rovnoměrně. Potřebuji odhalit více zuby, jsou mi vidět asi ze 2/3. Vsichni mi radí spíše výplně, ale ty odhalení zubů moc neřeší.Dr.Rashed bude asi nejzkušenější. O nikom jiném teď nevím. Moc děkuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.