Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 12. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Spokojenost s výsledkem operace labií

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Spokojenost s výsledkem operace labií
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Moc se mi nechtělo do zveřejnování fotek, ale když jsem zakrok zvažovala, byla jsem za každy přIspěvek vděčná, tak snad to někomu pomůže a hlavně jsem řekla, že pokud budu spokojená, tak to udělam :) .... Celý život jsem měla problém (estetické i zdravotni) se stydkými pysky a hodně dlouho se odhodlávala labioplastiku podstoupit. Jsem ráda, že jsem si vybrala pana doktora Tomáška a vřele ho doporučuji, je trpělivý a ví, co dělá. Lituji, že jsem do toho nešla dřív. Zbavila jsem se i strachu ze zákroků.... Po vIce než peti měsících je tam stale trochu citlivost, ale jinak paráda, ani nemohu uvěřit jaký je to super pocit. Nemohla jsem PřED chodit ani na ostro, bolelo to.... a stud už je taky pryč. Určite labiolastiku u pana doktora doporučuji, hlavně pro ženy, které trapí bolesti kvůli velikosti stydkých pysků.

2

Komentáře (2)

Super vysledek!Ta prvni fotka je neuvěřitelná netušila jsem že toto někdo může mít.Jistě jste teď spokojená.Pan doktor velice šikovný!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Wau,skvela prace👍
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Můžu jen doporučit!

Včera jsem u pana doktora podstoupila Labioplastiku. Pan doktor je veliký profesionál. Byl velice milý a hodný. Operace v lokální anestezii proběhla naprosto bezbolestně a po odeznění anestezie bolesti přetrvávaly jen pár hodin. Dnes ( to je...

Číst dál
Labioplastika a clitoral unhooding

Původně jsem měla podstoupit labioplastiku v lokální anestezii, ale poté co mě pan doktor Pilka prohlédl, jsme se domluvili na celkové. Kromě samotné labioplastiky mi provedl i clitoral unhooding. Bylo pro mě bylo podstatné, aby se operace uskutečnila...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.