Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

23. 1. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Labioplastika krok za krokem - foto

Stojí to za to
Průměrná cena: 16.500 Kč
20117

Hodnocení od mary773892:

Labioplastika krok za krokem - foto

Dobry den, vcera jsem podstoupila labioplastiku v celkove narkoze. Pro ty z vas, ktere jeste vahaji, rozhodne se nemate ceho bat. Od zacatku- celkova cena je 16500Kc, plus nadstandartni odbery, za ty jsem platila 1540Kc plus antibiotika a caj za 250Kc celkem. Na pokoji cekate zhruba 1,5 hodinky, prijde se vam predstavit moc mily pan anesteziolog, ktery nanese znecitlivujici krem, potom osprchovat a sup na sal. Po probuzeni jsem citila jen unavu, ale nebylo mi vubec spatne a bolesti zadne, opravdu zlate rucicky a uz ted mohu rict, ze perfektne odvedena prace. Na luzku jsem setrvala do dalsiho rana, personal chodil kontrolovat kazde dve hodiny, opravdu moc mily pristup a vse na 1*. Uz se strasne tesim na finalni podobu ❤️ prikladam fotku jak to vypada opravdu den po zakroku, pote pridam fotku cca po mesici. Opravdu holky nebojte se a jdete do toho, nebudete litovat! ??

7

Komentářů (7)

prikladam fotografii cca po 14 dnech od operace, jsem strasne nadsena!! opravdu neskutecne nadsena a stastna ❤️ vrsek je jeste trosinku natekly, ale modrinky jsou pryc, stehy jsou pryc uz skoro vsechny a hlavne se citim skvele ? koncem tydne jdu jeste na kontrolu, ale uz ted chci pani primarce moc podekovat!! ?
Odpovědět
Dobry den, moc dekuji za Vas prispevek, moc mi pomohl pri vyberu doktorky. Chtela jsem se zeptat jestli jste musela na nejake predoperacni vysetreni ke sve doktorce? A jestli nevite, zda pani doktorka modeluje celou kuzicku i kolem klitorisu nebo jen stydke pysky? Moc dekuji za odpoved :)
Odpovědět
Dobry den, ano rozhodne je potreba zajit na predoperacni vysetreni ke svemu lekari- ten dela vysetreni jako u preventivni prohlidky + teda EKG. Moje doktorka mi akorat neudelala nadstandartni odbery (tedy testy na zloutenky a HIV) to jsem si musela dojit primo do soukrome laboratore. Jestli pani primarka modeluje i tu kuzicku opravdu nevim, ale staci si zavolat na recepci- jsou tam moc mili a urcite vam to zjisti ☺️
Odpovědět
Vypada to moc dobře. Ja jsem týden po operaci a také velká spokojenost. Měla jsem naprosto skvělou paní doktorku Maxovou z FN Vinohrady. Podstoupila jsem operaci taktez v celkové anestezii, protože jsem srab, ale běžně to ženské zvladaji v lokální. Cena 5000kč
Odpovědět
Ahoj, také o zákroku přemýšlím a jen mě zajímá zda už je vše ok a zda se nezměnila citlivost? Děkuji za odpověď
Odpovědět
Ahojky, máš prosím i fotku před? 🙂
Odpovědět
Dobrý den, je možné mít zákrok provedený v Ústí nad Labem? Webové stránky ukazují, že ano, ale po e-mailovém dotazu ,že prý jen Praha nebo Brno. Což je dost daleko pro mě na cestování po zákroku a kontroly.
A cena prý 38.000 Kč
Máte někdo dobrý kontakt po zkušenosti na dobrou doktorku v Ústí nad Labem?
Moc děkuji předem
P.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
výborné výsledky

Jestli mohu pomoci při výběru správného plastického chirurga doporučuji paní MUDr. Kamilu Šormovou. Příjemná a rychlá domluva, péče je skvělá, výsledky výborné, i pooperační péče je perfektní a moc příjemný kolektiv na klinice. Nemám výtku a...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.