Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

15. 11. 2018 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Augmentace prsou 500ml implantát

Stojí to za to
Průměrná cena: 65.000 Kč

O lékaři

Havířov
Hodnocení:
Augmentace prsou 500ml implantát
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
    1. 2018 jsem podstoupila Augmentaci prsou na Primed Clinic u MUDr. Paciorka a již po 4 týdnech od operace jsem velmi spokojena s výsledkem! Byly mi vloženy implantáty o objemu 500ml, značky Mentor, vysoký profil, pod sval (výška 175cm, 60kg, obvod pod prsy 76cm). Výsledek naprosto předčil má očekávání, prsa jsou krásně kulatá (z mých původních tuberózních prsou) a přitom přirozená, zvolená velikost je přiměřená mé postavě, nyní přibližně 75D. Rekonvalescence probíhá v pořádku, bez problémů a komplikací, po 3 týdnech jsem se plně vrátila do běžného života a obou svých zaměstnání . Za před i pooperační péči jsem personálu kliniky, ale především panu primáři opravdu vděčná, byla a stále jsem nadmíru spokojená a jsem velice ráda, že jsem si pro tento zákrok vybrala právě jeho. Opravdu mohu jen a jen doporučit a moc panu primáři děkuji za perfektně odvedenou práci :-)
1

Komentář (1)

Zákrok mě čeká za měsíc. ? Můžu poprosit o fotečky před a po? Dekuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Prsa vypadají přirozeně

Na augmentaci jsem šla před rokem, kdy jsem využila slevovou akci na FB. Zákrok prováděla MUDr. Helena Singerová a i když mě zpočátku překvapila forma konzultace (zkoušení implantátu v podprsence), tak s výsledkem jsem velmi spokojena. S implantáty...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.