Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 8. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Vysněné přirozené zvětšení prsou od MuDr. Remeše v Chrudimi

Stojí to za to
Průměrná cena: 55.000 Kč

O lékaři

Chrudim
Hodnocení:
Vysněné přirozené zvětšení prsou od MuDr. Remeše v Chrudimi
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Všechny stále nerozhodné srdečně zdravím ?? Zákrok jsem podstoupila už v květnu,ale dlouho jsem se rozhodovala něco veřejně osvětlit...a však vzpomněla jsem na sebe věčně nerozhodnou a trošku vystrašenou, jak jsem sledovala výsledky všech okolo... tak bych chtěla přispět něco málo ze své zkušenosti,pokud to někomu může pomoci...?pro začátek mám 170 výšku,cca 60kg a pod prsy 75cm.zvolila jsem přirozenost takže anatomické Nagor, 320ml ,vysoký profil.O tom že jsem sama se sebou konečně spokojená a už neřeším v běžným životě hlouposti a nejistoty asi nemusím rozepisovat ...obrat o 180 stupňů ???? ale že není až tolik recenzí na pana Remeše a vše kolem i s fotkami je škoda.Já musím říct, že nemám co vytknout...od začátku se zajímal jaká je moje představa a podle toho se mi snažil jen korigovat detaily kolem aby vše vypadalo přirozeně a bez viditelných přechodů a aby se předešlo vizuálním komplikacím následně.domluva byla rychlá a bezbolestná ? odcházela jsem s nadšením a natěšená až přijde den D mezi tím když jsem měla nějaký vážnější problém či dotaz vždy mi byl zodpovězen... při příjmu do Chrudimské nemocnice bylo celkem nabito ? ale jen jsem měla možnost dát potřebné papíry a už to šlo ráz na ráz a byla jsem na pokoji..dorazila jsem značně brzy tak jsem chtěla jít dolů něco zakousnout a hned mi byla od sestřiček nabídnutá svačinka všichni byli milý a ochotný neměla jsem jedinou výtku...brzy ráno jsem na lačno loupla prášek a zanedlouho se jelo na sál.Ani nevím jak jsem usnula a už bylo po všem...s pochybem to tak dvě noci nebylo žádná sláva, ale bylo o nás pečováno takže když nešlo spinkat něco já spaní, když byla bolest tak něco na bolest nebyl problém....po třech nocích hurá domů skoro už jakoby nic ,odešly drény odešla bolest ?? následně pravidelné kontroly a jednoduchá poučení no prostě není se čeho bát.ja osobně bez komplikací a vše jsem dodržovala jak mi bylo řečeno... péče o jizvy je teda u mě na bodu mrazu ? ale i přesto bych řekla že se hezky ztrácí. Jsem moc ráda že jsem si vybrala právě pana doktora Remeše protože opravdu nemám co vytknout a že byli některé návštěvy na pohled takové rychlé ...pan doktor má dosti honičku ...ale jakékoliv dotazy zodpoví...já jich moc neměla tak zůstalo u základního poučení ? jsem šťastná za ten krok a i za to jak vše dobře dopadlo a chci moc všem kdo se podílel na mé proměně poděkovat alespoň touto cestou... měníte lidem životy a vracíte úsměv...to každý nedovede...klobouk dolů jste skvělí...??

7

Komentářů (7)

Zdravím, opravdu povedený a velmi přirozený výsledek!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Moc děkuji já jsem z výsledku nadšená...?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,krásná práce,dokonale přirozené ??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den<br />
Prosím jak dlouho jste čekala na konzultaci a pak na zakrok?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Cca 2 měsíce přibližně jak na konzultaci tak na zákrok...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
dobry den, opravdu moc povedene,skvely prirozeny vysledek! mohla bych se zeptat, na kolik vas cely zakrok prisel? a jak jste spokojena ted s odstupem casu?<br />
dekuji a zdravim!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den vyšlo kolem 50 000 se vším.skoro po roce jsem stále nadšená a nelituji ničeho člověk si rychle zvykne tak už mi přijdou malé ale stačí si vzpomenout na dobu před zákrokem a jsem zase spokojená ? žádný pokles žádné problémy ...naopak po roce už jsou úplně jakoby tam byli od jakživa...?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Implantáty Mentor 295ml
Výborná komunikace, celková spokojenost s lidským přístupem, trpělivost na dotazy. Dnes jsem přesně měsíc po operaci (Mentor 295 ml) a začínám si poprvé ve svém životě užívat pocit MÍT PRSA :-)

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.