Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

7. 2. 2019 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

72 let, rovnání nehtů na palcích nohou, zarůstání nehtů

Stojí to za to
Průměrná cena: 6.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
72 let, rovnání nehtů na palcích nohou, zarůstání nehtů
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Do Podologického institutu Hilarion docházím již celý rok uvedená cena je za celoroční péči (přibližně 1x za 6 týdnů). Jsem velmi spokojena s vysokou úrovní služeb a mimořádným přístupem majitelky i pečlivě vybíraného personálu. Cítím se tam jako člověk, kterého vždy vítají, ne jako obtížný hmyz- což je bohužel ještě stále časté v ordinacích lékařů. Ing Petra Kliková- majitelka- mi podrobně vysvětlila co s mými nehty bude dělat a vždy po provedené pedikůře provedla příslušnou úpravu po podrobném vysvětlení s uvedením možných variant postupu. Přestala jsem mít poblémy s bolestí palců a výrazně se zlepšil i vzhled mého nehtu. Druný nehet je podstatně problematičtější poněvadž po stržení nehtu před 15 lety v podstatě neroste. Situaci řešíme a doufám, že dosáhneme úspěchu stejně jako u předchozího. Zatím mi u tohoto palce úspěšně zmenšily valy a i tento dosud problematický palec vypadá podstatně lépe než před rokem . Mohu vřele doporučit každému Podologický institut Hilarion v Thámově ulici v Praze. Rovněž manikuru, kterou tam rovněž podstupuji, prováději na vysoké úrovni a vše s použitím nejmodernější techniky, což je radost pozorovat!

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Našla jsem způsob léčby
Byla jsem zatím na první návštěvě, přístup zaměstnanců skincare byl profesionální a velice šetrný. Při konzultaci me přesvědčil archiv léčebných postupů na dalších pacientech.Věřím, že se nám společně podaří vzniklé potíže odstranit.
Léčba mykózy nehtu

Chtěla bych moc poděkovat paní doktorce. Po roce běhání po doktorech s malým synem byla ona jediná, která nám doporučila postup léčby ve spolupráci s paní doktorkou z Imunologie v Krči. Díky ni se výsledky dostavili již v krátkém čase. Kez by...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.