Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 4. 2019 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

Díky implantátům můžu chodit bez podprsenky

Stojí to za to
Průměrná cena: 98.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Díky implantátům můžu chodit bez podprsenky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

S výsledkem jsem moc spokojená. Co se týče přístupu, tak naprosto profesionální, pan doktor moc příjemný, odpověděl mi na veškeré mé dotazy. Poradil mi s výběrem velikosti a vše mi detailně popsal. To samé i personál na klinice Yes Visage v Praze. Mám implantáty značky Motiva, ergonomix  o velikosti 380ml. Chtěla jsem co nejpřirozenější výsledek a myslím, že se moc povedl! Po operaci jsem se cítila dobře.. celkově jsem se zákroku vůbec nebála, protože jsem se moc těšila na výsledek! Konečně se můžu cítit jako žena, nosit oblečení bez podprsenky a hlavně mi konečně padnou jakékoliv plavky či spodní prádlo. Mockrát ještě jednou děkuji za pecka přístup a hlavně výsledek !! A jak říkám, klidně bych šla na operaci znovu. (Smích) Takže se určitě nebojte a splntě si svůj sen!

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Prsa 80E, Hradec Králové

Taktez bych rada podekovala panu primari za perfektní práci a peci. Taktéž jsem prodělala zvetseni prsou implantaty Mentor 450ml pod zlazu. Původní velikost 80B-C momentálně 80E ... chtela jsem velka prsa a pan primář mi vyšel vstric... odstanil...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.