Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

15. 5. 2019 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Zvětšení prsou - chlapecký hrudník

Stojí to za to
Průměrná cena: 59.900 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Zvětšení prsou - chlapecký hrudník
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, ráda bych se podělila o svůj příběh. Prsa mi nikdy nenarostla, vždy jsem měla chlapecký hrudník. Snažila jsem se s tímto nedostatkem smířit, ale bohužel po kojení a po úbytku váhy po porodu, to bylo daleko horší a dost to ovlivňovalo moji psychiku. Nebyla jsem spokojená se svými prsy a každý pohled do zrcadla div neobrečela. Rozhodla jsem se pro augmentaci, abych se mohla cítit jako žena, a to i přes to, že jsem se dost bála, hlavně z důvodu toho, že to byla má první operace v životě a také proto, aby vše proběhlo v pořádku, a nebyly žádné pooperační komplikace. Vše jsem důkladně promyslela a zvolila jsem kliniku OBCARE a pana doktora Skálu. Pan doktor byl velmi sympatický, věděl o čem mluví a doporučil mi anatomické implantáty zn. Nagor 300 ml pod sval. V den operace jsem byla velmi nervózní, člověk přeci jen neví, co čekat. Pan doktor byl velmi usměvavý a pohodový a stres lehce opadl díky němu. Provedl nákres a za hodinu jsem šla na sál. Po probuzení se mi lehce motala hlava, bolest byla, bolí každé pohnutí a zvracela jsem, asi nejspíš po narkóze, ale pak se mi dost ulevilo. Pooperační péče na klinice byla perfektní. Nic, co bych vytkla. Druhý den ráno pan doktor sundal obvaz, vytáhl drény, nebolelo to, spíš je to nepříjemné a nasadil kompresní podprsenku. Nyní jsem 14 dní po operaci, zvládám běžné domácí práce, prsa se krásné hojí a musím říct, že jsem nadšená a že je to pocit k nezaplacení cítit se jako žena. Jsem ráda, že jsem podstoupila zvětšení prsou právě na této klinice, pan doktor dělá opravdu hezká prsa! Doporučuji!

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Krásná prsa od MUDr. Doležala

Dne 28.3.2018 jsem podstoupila augmentaci prsou a tímto bych chtěla moc poděkovat panu doktorovi za opravdu ukázkovou práci jsem neskutečně nadšená a velice spokojená s výsledkem. Pan doktor má šikovné ručičky a všem vřele doporučuji. Pokud...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.