Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 6. 2019 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Nepěkné ďůlky a jizvy v oblasti čela - vyplnění tukem

Stojí to za to

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...
Hodnocení:
Nepěkné ďůlky a jizvy v oblasti čela - vyplnění tukem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Po operaci nádoru na mozku mi zůstaly nepěkné díry/ďůlky/jizvy v oblasti čela i ve vlasové části hlavy. Nejdříve jsem zvolila možnost plnění na dermatologické klinice, kde se výplň bohužel vstřebávala a musela jsem chodit opakovaně na doplňování, které samozřejmě stálo dost peněz. Poté jsem se na základě doporučení neurochirurga obrátila na plastickou chirurgii ve Vinohradské nemocnici, kde jsem měla štěstí, že jsem narazila na pana Chorváta. Ten byl za prvé schopný zařídit zákrok s proplacením pojišťovnou a hlavně jsem již při první návštěvě viděla, že je velice precizní a opravdu expert ve svém oboru a zároveň je velmi příjemný, přátelský a lidský. Ještě před samotným ambulantním zákrokem si mě pan doktor znovu prohlédnul a doporučil vyplnit více míst, což také udělal a opravdu si na všem dal velmi záležet. Podařilo se mu dokonce i zjemnit jednu nepěknou jizvu, což pro mě bylo naprosto skvělé zjištění, že je to vůbec možné. :-) Rozhodně doporučuji pana Chorváta i ostatním, protože jeho přístup je naprosto skvělý stejně jako jeho snaha pomoci každému jak nejlépe to jde a v případě, že je možné zákrok napsat k úhradě pojišťovně, toto také zařídit. To jsem četla i u jiných recenzí, tedy není to vůbec ojedinělé, ale snaží se pomoci lidem, kteří za své "nedostatky" nemůžou.. Děkuji panu Chorvátovi a doporučuji všem pacientům jeho naprosto skvělý přístup ať po profesní, tak po lidské stránce. :-)

1

Komentář (1)

Dobrý den, psala jsem Vám ještě nový dotaz ohledně možnosti transplantace vlasů, nad kterou přemýšlím. Potřebovala bych poradit jaký způsob by byl nejlepší. Bohužel jsem se na to zapomněla zeptat při kontrole, ale věřím, že to nějak vymyslíme, za což děkuji předem :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Výplně prohlubní pod očima

všem mohu doporučit tuto kliniku a pana doktora Pilku . Můj letitý problém s prohlubněmi pod očima a jizvami se otočil o hodně procent k lepšímu.Bohužel jsem takto dopadla po zákroku ne jiné klinice ! Na zákroku u pana dr,Pilky jsem v červenci...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.