Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 8. 2017 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Lipofilling

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

MUDr. Libor Polák
3 adresy v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den vážený pane doktore. Zhubla jsem a to se podepsalo nejvíce na mé tváři, resp na mém nosu. Chtěla jsem se zeptat, zda provádíte transfer vlastní tukové tkáně i pro úpravu nosu. a také, zda je to pro tuto obličejovou partii vhodné? Na některých diskuzích ženy píší, že např při aplikaci pro odstranění kruhů pod očima, jim tuk zpusobil jakési cysty či zatvrdliny. Máte s takovou reakcí nějakou zkušenost?

1

Komentář (1)

Ahoj Artini, <br />
jsem hodně zvědavá, jakou informaci dostaneš od doktora. Slyšela jsem o aplikaci vlastního tuku pod oči jako druh trvalé výplně, ale neslyšela jsem o tom v souvislosti s nosem. Jak vypadá tvůj nos, že o tom uvažuješ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Body-Jet liposukce v Glamour Aesthetic

Pán doktor Nasab je skvělý operatér, byla jsem u něho na body jet liposukci. Vše mi u konzultace ochotně vysvětlil a na zákrok jsem se už pak těšila. S výsledkem jsem velice spokojená, vše se hojilo výborně a jeho služby určitě ještě využiji....

Číst dál
Omlazení obličeje o 15 let

Po obou zákrocích - výplň obličeje vlastním tukem a elitním niťovém liftingu Aptos vypadá můj obličej o 15 let mladší ! Ruce paní doktorky Kavkové jsou zázračné, její cit pro estetiku je neomylný! Přesně ví, co my ženy chceme. Motto paní doktorky...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.