Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

12. 6. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Výměna celého kloubu u palce

Stojí to za to
Průměrná cena: 8.000 Kč

O lékaři

MUDr. Radek Kebrle
Mladá Boleslav
Hodnocení:
Výměna celého kloubu u palce
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem nadšená průběhem operace, operační ránou, péčí, vysvětlením, ochotou, lidskostí a profesionalitou. Jsem vděčná, že se našlo řešení na mé bolestivé trápení s klouby. Moc, moc děkuji a všem Vás doporučuji. Máte zlaté ruce a laskavé srdce Pane doktore.

1

Komentář (1)

Před měsícem jsem absolvovala druhou operaci kloubu na levé ruce. Jsem nesmírně spokojená a šťastná, že můj velmi bolavý problém, který mě omezoval nejen v práci, ale i v běžném životě, je odstraněn a já mohu ruce opět používat na vše a hlavně nemusím užívat žádné léky proti bolesti. Mockrát Vám děkuji ! Zjistila jsem kolik lidí trápí podobné problémy jako trápily mě. Všem Vás, MUDr. Radek Kebrle, doporučuji a to s klidným svědomím, že je posílám za lékařem, který ví co dělat a taky to udělá bezchybně. Váš zodpovědný a profesionální přístup obdivuji. <br />
Ať se Vám daří jak v práci, tak v soukromí co nejlépe.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pan doktor Kebrle je opravdový odborník
Pan doktor Kebrle je opravdový odborník a člověk - prostě borec . Operuje obyčejný lidi jako jsem já a pak zachrání náš klenot Petru Kvitovou . Celý národ by mu měl děkovat . Je to slušnej člověk a né jako Ti lupmové v politice a na hradě .

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.