Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 6. 2019 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Anatomické prsní implantáty 295 ml, vysoký profil, velikost 75C, doporučuji poslouchat lékaře

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Anatomické prsní implantáty 295 ml, vysoký profil, velikost 75C, doporučuji poslouchat lékaře
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

V listopadu 2018 jsem absolvovala augmentaci prsou u pana docenta Ondřeje Mestaka. Rekonvalescence po operaci nebyla nijak nepříjemná, bolelo mě to výrazně pouze první den od operace,nez se vytáhla drenáž. Pak už byl průběh téměř bez bolesti. Je důležite dodržovat pooperační režim, nezvedat těžké věci a ruce nad hlavu. Po týdnu jsem šla do práce, ve které aktivně řídím každý den a nebyl to problém. Pan docent zvolil anatomické implantáty 295 ml, vysoký profil. Ve finále mám velikost 75 c z původní velikosti jedna. Tato operace velmi ovlivnila mé sebevědomí, jediné čeho lituji je, že jsem nešla dřív. Pacientkam bych doporučila hlavně poslouchat pana docenta a nechat na něm výběr implantátu, tvaru i velikosti. Velmi tímto děkuji celému operačnímu týmu, ale také sestřičkam, které byly naprosto úžasne. Cítila jsem se u vás jako v bavlnce a jakmile budu zase cítit, že mi něco komplikuje být sama se sebou spokojená, nebudu váhat a přijdu zase. Ženy, určitě jdete právě na kliniku Esthe, protoze větší profesionály a lidsky úžasné osobnosti na jiné klinice nepotkáte.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
velká spokojenost (dr. Hýža)

Pan doktor Hýža na mě působil velmi mladě a sympaticky. Poradil mi při augmentaci a udělal mi krásné prsa. Jsem moc spokojená. Je to výborný plastický chirurg a navíc velmi intuitivní a milý. Jsem ráda, že jsem se svěřila do jeho rukou. Pane...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.