Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 7. 2019 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Recenze 5 den po operaci břicha

Stojí to za to
Průměrná cena: 50.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Recenze 5 den po operaci břicha
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den. Jsem 5 den po operaci a už je mnohem lépe než první tři dny. Výsledek je hned znát ačkoliv prez bolest ještě smíšené pocity mám. Manžel mi doma dělá zdravotního bratra protože ještě jsem jak nemotorne tele... neohnu se.. nic nesmím zvedat atd. což je normální po takové operaci. Pro mě bylo nejhorší po operaci sem se zahlenila a pořád mě to nutilo kaslat a to byla moje druhá smrt. Myslela jsem že vše co mi zasili mám zase rozparane. Pak mi pan Dr hned podal Codein(kodein) a díky tomu sem přestala kaslat. Hrozna bolest. Oni vam řeknou nenamáhat břicho být v klidu ale to nejde když se vám chce kychnout nebo máte záchvat kašle. Kolikrát ze tech par dní si říkám... zda mi to za tu bolest a vše když pak nemůžete stalo... a stojí... Ano vše preboli a ja můžu a budu moct konečně žít s trochou sebevědomí a už teď je to krásný pocit si navlikat gatky a nemít žádný prevys. Teprve ještě radost poradna přijde až nebudou otoky a budu moct už trochu fungovat samostatněji. S pozdravem Týna

1

Komentář (1)

Dobrý den, jen malá rada : mějte pořád po ruce hodně, hodně větrové cukrovíčko. Hodně to pomáhá ,při zahánění kašle. Také jsem tuto radu záhy velmi ocenila .
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.