Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

  • Smazat obrázek
18. 9. 2019 · Aktualizováno: 22. 9. 2023

Zvětšení rtů + revitalizace pod očima ( mezoterapie), Dr. Ruzzi

Stojí to za to
Průměrná cena: 8.000 Kč

Jakmile jsme se seznámili, hned jsme našli správný konekt*! Měli jsme stejnou představu o tom jak mají  ženské rty vypadat, není vidět ze mám nějakou výpln. Super spokojená s výsledkem. To je první věc. A druhá věc je mezoterapie pod očima, měla jsem to poprvé, strach byl taky, ale spiš z té moc citlivé zony. Dokonce jsem ani nic necítila, trvalo to tak asi 15 minutek, a hotovo. Ted mám profesionála, který se bude starat o moji krásu a zrdravi!

1

Komentář (1)

Ahoj, děkujeme, že jste se podělila o svoji zkušenost. Je bezesporu důležité najít toho "svého" profesionála, za kterým pak můžeme chodit a plně mu důvěřovat. Pak i strach se dá lépe zvládnout:) <br />
<br />
Mohla byste, prosím, vložit pro srovnání i fotografii před zákrokem? Zvětšení rtů je velmi populární zákrok a mnoho žen pročítá zkušenosti těch, které už zákrok absolvovaly, tak jako vy. Fotky před a po jim velmi pomáha při rozhodování a kolikrát řeknou více než slova. <br />
Díky moc!<br />
Petra
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Skvělá dermatoložka
Pani doktorka Majerová je nejlepší dermatoložka u které jsem kdy byla! Velká profesionálka a navíc s lidským přístupem. Navštěvuji ji v Medicomu pravidelně a mohu jen chválit, proto všem moc doporučuji.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.