Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 10. 2019 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

Liposukce boků a vnitřních i vnějších stehen

Nepřesvědčivý výsledek
Průměrná cena: 62.000 Kč

O lékaři

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Podstúpila som pred 4 týždňami tumescentu liposukciu bokov a vonkajších plus vnútorných stehien. S výsledkom som veľmi spokojná, jediné prečo píšem sem je, že na pravej strane hyzdi v dolnej časti mam od samého začiatku väčšiu časť ktorá sa javi ako tuk... Pri kontrole na klinike mi p. doktor povedal, že tuk to nie je a treba počkať, že to do 2 až 3 mesiacov zmizne. Pýtam sa však na váš názor nakoľko sa mi zdá, že je to stále rovnaké. Prikladám fotky kde v spodnom prádle je po 3 týždňoch a bez je fotka po 4 týždňoch. Mam počkať ešte max 2 mesiace?... Priznám sa, dosť mi to vadí a je to dokonca viditeľné pod oblečením. Takže obtiahnute nohavice nie je možné obliecť. Ďakujem za akékoľvek reakcie a prajem pekný den Nely

1

Komentář (1)

Dobrý den, takhle jsem měla i nerovnosti na břiše. (Podstoupila jsem liposukci břicha, boků a vnitřních stehen).
Do konce to byly velmi tvrdá místa a nakonec se vše dalo do pořádku. Chce to určitě čas, oblek jsem nosila celé tři měsíce více méně neustále, čtvrtý měsíc už jeho kratší podobu (bez nohavic) a i pátý měsíc (teď v listopadu) jsem stále cítila potřebu si oblek navléci.
Je to běh na delší trať, ale výsledek pak stojí za to.
Pokud by Vám tam boulička zůstala, dá se opravit :) Většinou zákrok provádí stejná plastika a většinou za minimální náklady.
Jinak za sebe mohu doporučit pana doktora Skálu (OB CARE), má precizní ruce a musím říci, že mi všechno maximálně vyladil.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Liposukce bříška a boků

Dobry den, chtela bych si nechat odsat tuk z briska boku. Je mi 21, 3 roky delam fitness a jsem aktivni clovek. Bohužel jsem mela velmi spatne obdobi a diky depresim hodne pribrala. Chci se toho tuku co nejrychleji zbavit, jaka metoda by pro...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.