Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

21. 10. 2019 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Zvětšení prsou s 3D vizualizací

Stojí to za to
Průměrná cena: 81.300 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Zvětšení prsou s 3D vizualizací
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, na doporučení kamarádky jsem získala kontakt na MUDr. Payera a 23.9. jsem podstoupila augmentaci prsou (jsou to již tři týdny) a jsem naprosto nadšená – konečně se cítím jako ženská ? Od první konzultace, operace, po kontroly a přemíra mých otázek – super. Pan doktor je velmi ochotný, šikovný a sympatický. Na první konzultaci se mnou vše probral, hodně sportuji, jsem štíhlá a svá prsa jsem neměla téměř žádná. Doporučil mi proto implantáty Motiva ergonomix 265 cc demi, pod sval (chtěla jsem hlavně přirozená prsa, úměrná k mé postavě a hlavně taková, aby mi při sportu vyhovovala). Po konzultaci jsem ještě podstoupila 3D vizualizaci, abych měla alespoň přibližnou představu – realita je stejná ? Po operaci vše probíhalo bez problémů, žádné bolesti, třetí den jsem již neužívala žádné léky. Personál velice ochotný, prostředí krásné. Nyní, tři týdny po zákroku funguji normálně. Obstarám dvě děti, uklidím, na jediný sport si musím ještě chvilku počkat. Prsa krásně měknou a pomalu získávají přirozený tvar. MUDr. Payera na 100% doporučuji a moc mu děkuji ?

1

Komentář (1)

Ahoj Evi, o 3D scanu jsem už četla, ale nikdy jsem neviděla jak vlastně fotky vypadají. Moc díky, že jsi je přidala. Prsa na Tobě vypadají suprácky. Nepřidala bys prosím ještě teď aktuální fotku poté co si již prsa sedla? Moc díky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.