Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

11. 11. 2019 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Nejkrásnější prsa na světě od Lucie Zárubové

Stojí to za to
Průměrná cena: 87.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Nejkrásnější prsa na světě od Lucie Zárubové
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Můj sen, který předčil i očekávání. Taková nádherná prsa, jsem si opravdu nedokázala ani představit. Naprosto profesionální, lidský přístup paní dokroky i personálu. Výběr implantátu jsem měla předem vybraný, ale velikost jsem přenechala převážně na paní doktorce. Trochu jsem se bála, jestli to nebude moc, ale paní doktorka to má opravdu v oku a výsledek je více než skvělý! Přímo božský :-) Byla to má první operace, takže jisté obavy zde byly, ale po pár minutách na čekacím lůžku to ze mne opadlo. Kombinace příjemného prostředí a ochotných sestřiček dokáže setřást strach opravdu z každého :-) Jsem nesmírně ráda, že jsem do toho šla a doporučuji to všem, které nad tím uvažují. Jediná nevýhoda je v tom, že člověk tráví více času před zrcadla než obvykle :-) PS: tohle se rozhodně neokouká. Motiva ERGONOMIX 300ml Ještě jednou děkuji paní doktorce, která mi splnila sen. :-)  

2

Komentáře (2)

A jaký máte prosím profil a uložení ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahojda, vůbec se nedivím, že jste tak nadšená. Jsou nádherná a výběr velikosti je úměrný postavě. Dostala jste na paní doktorku doporučení nebo podle čeho jste vybírala?
Všimla jsem si také Vašich krásných rtů. Nechala jste si aplikovat kyselinu hyaluronovou? Moc díky za odpověď :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Anatomické implantáty 320ml a 350ml

Včera dne 5.3.2019, jsem podstoupila augmentaci prsou u pana Mařika v Hluboke nad Vltavou. Mám anatomické implantáty velikosti 320ml a 350ml značky ARION . Bolesti mám od včerejška minimální, ani jsem si nemusela říkat o prášky-kapacku na bolest....

Číst dál
Z jedniček krásné trojky

Dobrý den byla jsem u pana doktora před 6tydny na zvětšení prsou.Po telefonické domluvě jsem přišla na konzultaci kde mi pan doktor všechno vysvětlil byl velice milý a ochotný.Rovnou jsem si domluvila termín operace a musím říct,že pan doktor...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.