Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

11. 11. 2019 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

Milá a usměvavá péče mudr. Menšíka

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Milá a usměvavá péče mudr. Menšíka
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pan doktor Menšík je jednička. Když jsem šla na konzultaci, byla jsem nervózní, ale jeho přístup a chování mě zcela odzbrojily. Je samý úsměv a má velice příjemný přístup, vše mi pečlivě vysvětlil a poradil mi. V den zákroku jsem byla překvapená přístupem sestřiček, které byly jako sluníčka. Všechna vyšetření i samotný zákrok, včetně pooperační péče, byly provedeny pečlivě a důkladně. Jsem se vším velice spokojená a teď už se cítím jako plnohodnotná žena. Personál této kliniky na mě působí jako velká rodina, kde se člověk cítí tak dobře, že se mu ani nechce domů. Všem moc děkuji.?

2

Komentáře (2)

Milá Kristy, to je super. Můžu se optat, byla jsi na vícero konzultacích nebo podle čeho sis vybrala nakonec svého operatéra ? Jakou velikost implantátů jsi zvolila ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Kristy, máš Mentor implantáty, je to tak? Koukám, že jsi zkušenost publikovala před 2 lety tak jsem se chtěla zeptat jak jsi spokojená? Říká se, že Mentor je svojí kvalitou nejlepší na trhu. Jak jsi na tom Ty? Budu moc ráda pokud napíšeš. Měj se faajn
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
B-lite 430ml u MUDr. Horyna

Jedním slovem, spokojenost! Použité byly implantáty B-lite 430ml anatom. Prsa jsou krásné měkké hned po měsíci a působí přirozeně. Přístup na klinice je opravdu perfektní, sestřičky i recepční jsou mile a nemohu nikomu nic vytknout. Pokud...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.