Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2. 8. 2022 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Labioplastika u MUDr. Paděry (Perfect Clinic)

Stojí to za to
Průměrná cena: 28.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Podstoupila jsem labioplastiku u pana Jiřího Paděry - profesionalita a skvěle odvedená práce! Děkuji!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Stejně jako teď hledáte informace vy, i já se před zákrokem probírala několik let recenzemi abych našla dostatek informací o operaci, rekonvalescenci a také idéálního lékaře. O Labioplastice jsem uvažovala už od puberty a ve 23 letech jsem se konečně rozhodla ji podstoupit. Vybrala jsem si pražskou kliniku Perfect Clinic, kde mi pro tento typ operace byl doporučen pan doktor Paděra. Zhruba dva měsíce od konzultace jsem dostala operační termín a musím říct, že už od první návštěvy byl celý personál moc laskavý a vstřícný! To je velké plus, protože milá atmosféra Vás zbaví stresu (zejména pokud se jedná o vaši první operaci, jako v mém případě).

OPERACE Teď už k samotné operaci. Vybrat si můžete z celkové nebo lokální anestezie (analgosedace) přičemž doktor i sestřičky mi doporučili celkovou, které jsem byla nakloněna i já. V případě celkové anestezie je třeba absolvovat předoperační vyšetření cca týden před zákrokem, každopádně veškeré detailní informace vám na klinice předají slovně i tištěně už po konzultaci.

Na operační sál jsem šla okolo deváté hodiny ranní, takže na kliniku jsem dorazila už kolem 6:30, kde mě sestřičky odvedly na pokoj, daly kompresní punčochy, převlékly do operačního obleku a cca půl hodiny před odchodem na sál napíchli kanilu s antibiotiky. Přišel za mnou i pan anesteziolog zeptat se mě jak se cítím apod.

Poté mě sestřičky odvedly na operační sál, kde už čekal pan doktor. Lehla jsem si na lehátko a anesteziolog mi zavedl do kanily anestetika a přiložil masku na obličej. Dýchala jsem zhluboka a on mezitím počítal, usnula jsem někde u čísla 5 :-D

Probudila jsem se asi hodinu po operaci na pokoji a cítila jsem se překvapivě skvěle. Neměla jsem žádné poanesteziologické nevolnosti a bolest operované oblasti byla minimální (a to jsem cíťa). Furt jsem čekala kdy to "přijde k sobě" ale opravdu není se čeho bát. Po asi 20 minutách po probuzení jsem už šla na malou a měla obavy z bolesti, ale opět jsem byla mile překvapena, že to není nic nesnesitelného (pro porovnání bolesti, takovej zánět močáku je 100 x horší).

Sestřičky mi pak daly piškoty, později i lehký oběd (vývar, toast) a okolo 13:00 jsem už měla zajištěný odvoz domů.

REKONVALESCENCE První týden se doporučuje klidový režim doma. Místo je oteklé, pár dní ještě může lehce krvácet a je třeba dbát zvýšené hygieny. Ideálně po každé návštěve toalety intimní partie opatrně osprchovat. Po asi deseti dnech jsem už prakticky normálně fungovala, některé stehy vypadly dříve některé se držely až tři týdny. Po 14 dnech se jde na kontrolu, já pak byla na druhé kontrole po měsíci kdy mi pan Paděra mechanicky vyndal zbylé 2 stehy, které mi už byly nepohodlné.

CENA Operace mě vyšla na cca 28 000 Kč. 22 000 Kč samotná operace a zbytek celková anestezie, ubytování na pokoji, kompresní punčochy a poplatky za předperační vyšetření.

ZÁVĚREM Pokud nad labioplastikou uvažujete, necítíte se komfortně ve svém těle po estetické a fyzické stránce nebo vám nadbytečná kůže ubírá na sebevědomí v sexuálním životě, jděte do toho! Operace je jednoduchá, rychlá a bez velkých rizik a komplikací. Výsledek stojí za to, konečně se líbím sama sobě nahá v zrcadle. Investice do sebe samé nebudete nikdy litovat.

Držím Vám palce ženy

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Modelace ženského genitálu

Potřebovala jsem tam dole nikoliv pouze odstranit větší pysky, ale kompletní remodelaci. Velmi mile mne překvapil naprosto úžasný přístu, jak pana doktora Svobody, tak paní ředitelky Štěpánky, a rovněž celého týmu! Operace dopadla skvěle, konečně...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.