Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

15. 4. 2020 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Zlepšení kontur obličeje - odstranění druhé brady

Stojí to za to
Průměrná cena: 60.000 Kč

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Hodnocení:
Zlepšení kontur obličeje - odstranění druhé brady
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

No...vezmu to možná trošku zeširoka...ale rád by i svým "následníkům" trošku nastínil, jak to i může fungovat...jednoho dne...:-)...jsem se rozhodl pro tento zákrok, a druhý den ( shodou okolností to byla sobota...ale nevadí...vzhledem ke skutečnosti, že se znám se skvělou recepční z P.C. Monikou Bräutigamovou - byť jsme v kontaktu dosti sporadicky, tak jsem si říkal "když to nezkusíš...:-)"....tak jsem zvedl telefon a zavolal....a absolutně s tím mým požadavkem, potažmo dotazy neměla i v den zaslouženého volna žádný problém....jediná prodleva byla, když si šla zapnout počítač, abychom mohli i termínově vše zafixovat....tímto bych chtěl ocenit její prozákaznický přístup ( a pokud bude mít tu čest potkat jí na směně v P.C.....poznávací znamení - nejkurdnatější vlasy na okrese...:-D )...tak si i jenom poslechněte jak jedná s klienty....radost pro uši...:-)...no...a zlaté ruce pana doktora Frajera...zde by skutečně sedělo úsloví "nošení dříví do lesa"....konzultace věcná, profesionální....samotný zákrok v analgosedaci naprosto bez problémů, žádné bolesti ( ani darovaný Ibalgin na případné domácí pooperační bolesti jsem nevyužil )....pokud by člověk bral hodně s nadsázkou...."bylo to velmi příjemně strávené odpoledne"...jsem cca 3 týdny po operaci ( a byť jsem si v tomto období nechal růst vousy...i jenom dotykem cítím, že kontura obličeje je "vysekaná" a i s 21denním vousem je vidět celkové zlepšení kontur, nosoretní rýhy jsou "tytam"...druhá brada ( SMAS procedura )...jakoby nikdy nebyla...takže za mne...zatím...:-)...naprosto ideálně využitý korovinočas...:-)....a ještě jednou oběma výšezmíněným....moooooooc děkuji....:-)

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Skvělá práce MUDr. Záruby a Kupky
Se zákrokem jsem byla velice spokojena. Všem mohu vřele doporučit. Nebyl to první zákrok. Příteli dokonce opravili práci po nejmenovanem plastickem chirurgovi a je nadmíru spokojen. Skvělá práce doktorů Tomáše Kupky a Dušana Záruby.
Minifacelift - RVmedCentrum

Pana doktora Viduru jsem na první konzultaci oslovila s dotazem, jak zlepšit celkový výraz obličeje. Díky hlubokým vráskám mezi obočím a povadajícími tvářemi jsem měla pocit, že stále vypadám naštvaně a negativně. Na jaře mi odoperoval horní...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.