Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 4. 2020 · Aktualizováno: 12. 9. 2023

Navštěvuji Dermaestetik asi 10 let..

Stojí to za to

Hodnocení od anonymous904003:

Navštěvuji Dermaestetik asi 10 let..

Navštěvuji Dermaestetik asi 10 let a to velmi ráda, mohu jen doporučit. Se zákroky jsem byla vždy spokojena a výsledný efekt byl mnohokrát nad mé očekávání. To i v tomto případě. Profesionalita,individuální a pozitivní přístup i skvělá péče je zde samozřejmostí. Paní doktorce přidávám ještě hvězdičku za neskutečnou trpělivost s náročnymi zákazníky, ke kterým se počítám. Děkuji a už teď se těším na další návštěvu.

0

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Aplikace mezonití v Praze
Jsem velmi spokojena s výsledkem aplikace Mezonití, a především s přístupem pana doktora Chorváta, který mi nejprve celý postup aplikace detailně vysvětlil a poté zákrok šetrně a pečlivě provedl. Pavla M.
50 let, mezonitě a velká změna
Po dlouhém rozmýšlení jsem se nakonec odhodlala k aplikaci mezonití v okolí očí. Musím říct, že výsledek splnil mé očekávání a byla jsem opravdu spokojená, takže bych tímto chtěla moc poděkovat paní doktorce Takácsové.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.