Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 5. 2020 · Aktualizováno: 25. 9. 2023

Zázraky estetické medicíny u MUDr. Dolejše

Stojí to za to

O lékaři

3 adresy v Plzeňský kraj
Hodnocení:
Zázraky estetické medicíny u MUDr. Dolejše
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pan doktor Miroslav Dolejš,tomu patří mé velké Diky a můj velký obdiv. Splnil mi můj sen, o plochém a krásném bříšku . Můj výběr byl jasný,protože jsem věděla do jakých rukou se svěřit.S panem doktorem mám už letité zkušeností,a to ne zrovna takové co se snú týkají,,ale co jsou zrovna asi potřeba. Pomohl mi před lety od nevzhledných jizev po autonehodě,vyspravil víčka,abych vypadala k světu. Pan doktor má nejen zlaté ruce,ale hlavně bych vyzdvihla jeho lidský přístup,prostě fajn člověk. Chtěla bych touto formou poděkovat celému personálu plastické chirurgie Fakultní Nemocnice Plzen-Lochotín.Velmi vztřícní a milý lidé. Ještě jednou Vám všem velké diky.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
abdominalni plastika s liposukci

dobry den..dne 7.11.2011 jsem podstoupila abdominalni plastiku bricha spojenou s liposukci u p.dr.hyží...vrele doporucuji tohoto cloveka,ktery se mi po prospusteni venoval i o vikendech-uklidnoval a vysvetloval...damy a panove palec nahoru.martina...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.