Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

24. 6. 2020 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Přirozeně zvětšená prsa pomocí implantátu Mentor

Stojí to za to
Průměrná cena: 85.000 Kč

O lékaři

WhatsApp
Hodnocení:
Přirozeně zvětšená prsa
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pro zvětšení prsou jsem se dlouho rozhodovala. Nakonec jsem našla nejen odvahu, ale i kontakt na kliniku v Poděbradech. Písemně jsem vznesla dotaz a během pár desítek minut mi bylo nabídnuto, že zavolají a podají informace, na které jsem se ptala. V ten den jsem si domluvila UTZ prsou, na který jsem šla během 3 dnů k paní doktorce v Poděbradech, která je v kontaktu právě s touto klinikou. V ten samý den jsem šla k panu doktorovi na konzultaci a hned jsme domluvily termín. Přístup byl příjemný. Jak pan doktor, tak jeho paní, byli velice vstřícní a vše vysvětlovali. Společně jsme vybrali velikost implantátů a pak už nastalo jen těšení. Na zákrok jsem šla cca za 10 dní od konzultace. Na klinice byli všichni moc milí a příjemní. Jediné co bylo dlouhé tak to čekání před samotným zákrokem. Ale sestry docházely každou chvilku zda něco nepotřebuji atd. Pan doktor byl velice milý, před zákrokem řekl co a jak. Po zákroku mi bylo samozřejmě zle :) bolelo to :D ale to se dalo čekat. Velká bolest byla cca 5 dní, pak to pomalu ustávalo. Nyní jsem tři týdny po zákroku a je mi už naprosto skvěle. U pana doktora jsem byla 2x na kontrole a naprostá spokojenost z jeho i mé strany. Mohu jen a jen doporučit. Jsem moc spokojená. Pan doktor Veliký skvěle poradil a dala jsem na něj a jsem za to moc ráda. Prsa nejsou ještě zcela zhojená, ale super! Přikládám foto před a cca dva dny po zákroku. Prsa jsou samozřejmě oteklá nějaký ten pátek ( výrazný otok bych řekla 14 dni) . Dnes jsou prsa menší a vypadají velice přirozeně.

1

Komentář (1)

Dobrý den Leno,
vidím, že jste uvedla značku implantátu. Měla jste dopředu už Mentor vybraný nebo jste se tak jako u velikosti poradila s panem doktorem? Co u Vás bylo při výběru zásadní? Jinak máte prsa moc krásná :)
Děkuji za odpověď.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Implantát 275ml u MUDr. Kempného

dne 19.10 jsem podstoupila u pana doktora augmentaci prsou, na prsa už si pomalu zvykám, měla jsem že začátku pocit že spadnou, ale to byl můj problém v hlavě ne chyba pana doktora ? odvedl skvělou práci, ale to není všechno. První konzultace...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.