Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

21. 3. 2023 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Mudr. Robert Čáp - Sanus

Stojí to za to
Průměrná cena: 95.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Pana doktor je profesionálem pouze do prvních komplikací. Pokud nejste spokojeni s výsledkem, je schopen Vás přesvědčovat o tom, že před zákrokem to bylo horší, bagatelizuje potíže spojené s hojením a je schopen se chovat velmi neprofesionálně. Chybu nepřizná. Reoperaci provedl až na mé zoufalé naléhání a přitom operaci, péči i hospitalizaci vykázal na pojišťovnu jako diagnózu tumor v prsu. Vznik komplikace z chůze o berlích a následné její řešení bylo též vykázáno pojišťovně jako drenáž abcesu či hematomu.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zákrok jsem podstoupila z nutnosti, neboť mi prasknul implantát s akutní reakcí organismu. Mudr. Čáp byl jeden z lékařů, kteří mi nabídli pomoc a on mi dal nejbližší termín operace. Tím jeho milé vystupování skončilo a začalo jednání podobné nadřazenosti. Byla jsem vděčná a přistoupila na modelaci s menšími implantáty. Zákrok, který provedl měl k dokonalosti hodně daleko, každý dvorec jiné velikosti, jizvy se špatně holily a po zhojení jsem pod jizvami měla tvrdé viditelné zatvrdliny. Za 9 měsíců po urputném naléhání jsem se domohla reoperace, arogance a nadřazenost pana doktora již téměř dosahovala vrcholu. Operaci provedl se sdělením, že již nikdy více mě nechce vidět. A co čert nechtěl? Po tomto zákroku nastaly komplikace, kdy i já jsem začínala panikařit a musím uznat, že i zdvořilost vůči lékaři se z mé strany vytrácela. Jednalo se však o ,,pouhý serom" a důvodem vzniku prý byly berle. Než jsem šla na reoperaci stihla jsem si čerstvě zlomit nohu a musela jsem při chůzi používat berle. Tuto skutečnost jsem telefonicky sdělila lékaři a dotazovala se, zda berle nebudou vadit a on mi sdělil jako zkušený chirurg, že berle nevadí a najednou jsou příčinou seromu. Možná jako zkušený chirurg opravdu nevěděl, že chůze o berlích muže způsobit komplikace, protože ani nevěděl, že prasklý implantát je nežádoucí událost, která se hlásí na SUKL. Za operaci, implantáty a hospitalizaci jsem si řádně zaplatila a měla jsem prsa, kterýma se nedalo chlubit. V listopadu mi prsa opravil jiný výborný lékař, jehož práce si nesmírně vážím. Tento lékař byl profesionálem na svém místě a věřte, že není mnoho doktorů, kteří jsou schopni opravit dílo jiného lékaře. Dvorce posunul směrem nahoru, srovnal jejich velikost, znovu vymodeloval prsa, aby nebyla povislá a srovnal implantáty tak, že se jejich okraje nevlní pod kůží. Mám nyní prsa za která se nemusím stydět. Pan doktor Čáp je jistě kvalitní lékař, ale na komplikovanější zákroky jako je zmenšení, modelace či abdominoplastika bych jej jistě nedoporučila. Na augmentaci nelze nic pokazit, tam bych se asi nebála. První dvě foto po prvním zákroku, pokreslené foto po druhém a před třetím zákrokem, poslední dvě jiný operatér a finále.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.