Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

21. 5. 2012 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Naprostá spokojenost (MUDr. Hrubý)

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Naprostá spokojenost
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zítra mám měsíc od nástupu do nemocnice na sleew resekci žaludku neboli tubulizaci. Od první konzultace s panem doktorem, přes pobyt v nemocnici až po výstupní konzultaci mohu pouze konstatovat naprostou spokojenost s přístupem pana doktora Hrubého. Tento jeho přístup k člověku je v lékařském oboru dle mých zkušeností velice nadstandartní, lidský a pozitivní. Vše vysvětlil i několikrát, přišel za mnou před operací na pokoj aby upřesnil postup, přišel po operaci na ARO aby mě informoval o průběhu operace, přijel za námi propouštěnými pacienty ve svém volnu znovu zopakovat a zdůraznit pooperační dietu atd. Dokonce byl pan doktor natolik ochotný, že mě ušetřil jedné operace a zároveň mě zbavil žlučníku, což v pražské ÚVN nešlo... Zítra jedu z Prahy, kde bydlím, do Turnova na první kontrolu a těším se až panu doktorovi řeknu, jak je mi dobře, nic mě nebolí, mám spoustu energie a 13kg pryč :-D. Výborný je i personál chirurgického oddělení, ochotné a milé sestřičky byly i na ARO, jednoduše celková spokojenost! Mnohokrát panu doktorovi děkuji za nový start do života, spolubojovnicím z bandingclubu za jeho doporučení a přeji mu jen to nejlepší v pracovním i osobním životě :-D Petra K.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Snížení váhy - morbidní obezita

Dobrý den, mám morbidní obezitu, ktera mi je obrovskou zátěží. Při mých 168 cm vážím 160 kg a jsem 11 měsíců po císařském řezu. Tímto bych se Vás chtěla zeptat, zda je možnost, abych podstoupila tubulizaci, jelikož se mi nedaří váhu snížit....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.