Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1 / 2
  • Smazat obrázek

Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

3 komentáře

Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou a skvělá zkušenost na Yes Visage

Pacient: Moni16

Praha

Provedl/a: MUDr. Zuzana Macková v: Praha
MUDr. Zuzana Macková

Přibližná cena: 7.900 Kč

Uvedl/a: Moni16. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Kyselina hyaluronová je od 5.500 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: Moni16. 98% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: Moni16 o: MUDr. Zuzana Macková

5.0

Velmi ráda bych Paní doktorku doporučila. Paní doktorka s velkým P! Po nepovedené práci na jiném salonu jsem dlouho hledala někoho, kdo mi rty udělá opravdu takové, jako jsem si přála. Přirozený efekt a žádné nafouklé ,,kačeří" rty. Paní doktorka už při domlouvání schůzky byla velice příjemná a tak jsem věřila, že tentokrát už jsem vybrala dobře. Nemýlila jsem se. Velmi krásná a milá paní se šikovnými ručičkami. Opravdu zlatý člověk. Ráda se brzy vrátím!

11. 10. 2020 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Komentáře (3)

Milá Moni!
Děkuji za Vaše hodnocení, podle čeho jste si kliniku vybírala? Vložila byste i fotku ?
Vybírala jsem kliniku podle paní doktorky.. šla bych do té kliniky, kde ona pracuje.. našla jsem ji, když jsem prohlížela fotky Simony Krainové z oslav 10 let výročí Yes Visage. Paní doktorka Macková má na svém instagramu i spoustu fotek a podle toho jsem se rozhodla definitivně. Udělá vám tvar i velikost jakou si budete sama přát. Já nechtěla kačeří rty a nic extra výrazného.
Pokud uvažujete, rozhodně 100% doporučuji! Cena odpovídá kvalitě. Poprvé jsem chtěla ušetřit a bylo to něco strašného. 3x aplikace a žádný efekt, o kosmetičce ani nemluvím. A tady úplný opak, po recepční, sestřičku až doktorku- skvělé.
Ahoj Moni, paní doktorka Ti udělala rty zcela výstavní. Jsou nádherný, plný a vypadají přirozeně. Můžu se prosím zeptat kolik Tě zákrok stál? A myslíš, že budeš muset časem znovu? Pokud ano, je mi jasný, že půjdeš znovu k paní doktorce 😉

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Liposukce v Kamaslim Brno

O Kamaslim Brno jsem četla různé diskuze, protože nemám ve zvyku z předchozích zkušeností důvěřovat. Obavy se nevyplnili, vše proběhlo profesionálně, byla jsem spokojena nad očekávání. Problém, který jsem si přála vyřešit byl vyřešen, takže...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.