Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

5. 6. 2017 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

45 let, implantáty Mentor 375 ml, kulaté

Stojí to za to
Průměrná cena: 57.900 Kč

O lékaři

4 adresy v Moravskoslezský kraj
Hodnocení:
45 let, implantáty Mentor 375 ml, kulaté
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dne 3.5. 2017 jsem podstoupila zvětšení prsou na klinice Cleopatra v Ostravě. Tuto kliniku mohu všem, které uvažujete o plastické operaci vřele doporučit. Vybírala jsem opravdu dlouho a pomohlo mi i hodnocení pacientek. Operace trvala cca hodinu, implantáty jsou pod svalem přes prsní dvorce. Mám kulaté Mentor 375 ml a podprsenku teď potřebuji 75D. Po operaci se o nás starala sestřička Andrejka, za což jí chci moc poděkovat. I přístup ostatních sestřiček, anestezioložky a v neposlední řadě pana doktora byl skvělý. První 3 dny byly nejhorší. Pak se vše zlepšovalo. Asi nejhorší bylo zvednout se z postele a spaní jen na zádech, ale i to se dá zvládnout. Domů jsem dostala krabičku antibiotik a platíčko tramalu od bolesti. Drény mi vytáhli 2 den po operaci 5.5. další kontrola byla 9.5., pak 12.5. to mi sundali obvazy a dostala jsem pooperační podprsenku.19.5. mi vytáhli uzlíky a nechali jizvy bez náplasti a měla jsem si je krémovat aby stroupky pěkně vypadly. Na to můžu doporučit mast Bepanthen. 2.6. kontrola kde mi paní doktorka ukázala jak prsa a jizvy masírovat. Výsledek operace opravdu stojí za to. Pan doktor Zakout je opravdu špička ve svém oboru a moc všem na klinice děkuji, protože mi splnili sen.

2

Komentáře (2)

Ahoj Beruško, prsa vypadají krásně a přirozeně! Jak to bude teď s jizvami přes léto? Musíš se o ně nějak speciálně starat?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Lucko, jizvy u prsních dvorců jsou prý jediné, které se dají opalovat. Ale to nemám v úmyslu. Na klinice mi ukázali jak jizvy tlakovými masážemi masírovat, aby změkly. Jsem měsíc po operaci a i s jizvami jsem spokojená. Pan dotor odvedl skvělou práci.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.