dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik by stálo zkrácení předkusu dolní čelisti.Předkus mám asi 1 cm velký.Dále bych se chtěla zeptat od kolika let mohla jít na tento zákrok(je mi 17 let). Děkuji za Vaši odpověď Pavlína Ronová
Dobrý den, tento typ zákroku je velmi náročná a specifická operace, před kterou jsou nutná podrobná tomografická vyšetření obličeje a provádí se za jasných pravidel. Tedy nikoliv ...chtěla bych jít a ...slyšela jsem... ale doporučoval bych návštěvu specializovaného stomatochirurgického pracoviště, které jej může indikovat a provést a nikoliv tento typ diskuse. dr.Paděra
v 17 letech je možné již výkon provést, jinak souhlasím s kolegou Tomáškem, v Praze se můžete obrátit na dr Foltána, stomatologická klinika VFN, jinak na čelistní chirurgii podle vašeho bydliště, k operaci je třeba ortodontické vyšetření ev. i příprava rovnátkem k operaci, odtud vám také mohou doporučit příslušné chirurgické pracoviště, hezký den prof Dušková
Obraťte se na oddělení, nebo kliniku čelistní a ústní chirurgie, tam by Vám to měli odoperaovat jhako vrozenou vadu na pojišťovnu, pokud to není jen nějaký estetický požadavek. Operace na čelistech by měli provádět velmi erudovaní a zkušení lékaři. Zdraví Dr. Tomášek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.