Dobrý den!
Chtěla bych vědět co je lepší, Body Tite, Slim Lipo nebo Laser Lipo? A nebo Body Jet dohromady s Laser Lipo? Chtěla bych provést liposukci na bříšku a stehnech. Mám normální váhu, byla jsem vždy štíhlá ale ve 46 letech se najednou ukládá tuk, který nedokážu ovlinit cvičením.. Mám také celulitidu na stehnech a trochu uvolněnou kůži nad koleny. Proto bych se ráda rozhodla pro jednu z metod, která zároven'vypíná kůži (kolagen).Zároven'by měla být tato metoda šetrná, mám strach z poškození lymfy a velikých pohmoždění s dlouhou rekonvalescencí. Informovala jsem se o všech těchto metodách ale nejsem z toho chytřejší. Co je pro mě lepší jaké jsou cenové rozdíly a jaká by byla cena za tři oblasti??? Chtěla bych podstoupit liposukci už začátkem března.
Mockrát Vám děkuji a přeji dobrý den!
My používáme všechny 3 metody a každá má nějaké výhody ( tedy máme lasery od jiných výrobců ale to je jedno). Body tite je významně nejůčinější ale musí se s ním opatrně a není pro ůplně jemnou kůži. Lasery naopak jsou dobré tam, kde jde o drobnější korekci , často jen v místním umrtvení. Je potřeba to viďt. Děláme asi 3 Body tite na jeden laser. DočŠmucler, Asklepion
No s tím vystavováním se na internetu bych byl opatrný- raději to pošlete všem možným lékařům e-mailem, pokud se necítíte být fotomodelem, je to přeci jenom citlivá věc a nevíte, kdo to jak a kde použije...Tyhle věci by měli jít co nejintimněji. I když asi jste pod falešnou identitou, tak to pak snad...
Dobrý den,
u nás na klinice používáme ultrazvukovou liposukci VASER Lipo. Jedná se o tumescentní liposukci za pomoci ultrazvukové energie, která napomáhá mimo jiné tonizace kůže a zároveň minimalizuje otoky, krvácení a bolestivost. Ráda zodpovím Vaše dotazy na osobní konzultaci zdarma. Cena je od 39.000,- CZK.
S pozdravem
MUDr. Věra Šatánková
ISCARE
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.